2777
2789
عنوان

شوهرشکاک عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 60 پست
همونو بگو از عقد باید جدا میشدم نمیدونم عقلم اجاره رفته بود باهاش ادامه دادم

این ادم روانتو داغون میکنه بفکرخودت باش

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافر همه را به کیش خود پندارد دیگه

من خودم اونجوری نبودم ولی دوستم بود برا همین یه کم بدبین شدم مثل این مرده نبودم ولی وقتی با پارتنرم دوست شدم از اول گفتم چقدر فالور خانم داری و درصورتی که آشنا بودن و من چرا باید زوم کنم رو این موضوع و الکی گفتم اگه با همکارات حرف بزنی چی ؟ و چندبارم چکش کردم که چرا آنلاینی اونم بی دلیل 

الان فکر نکنه من مثل این شوهر استارتم!!!!! من هرروز اینکارو نکردم در طول یه سال فقط دوبار بود اینا و هرروزم پیگیر نیستم

اگه واقعا اینجوریه که یا باید درمان بشه یا جدا بشین.ولی ممکنه الان فقط عصبانی هستین و دارین همه چیو ...

نه عزیزم از اول اینجور بود رفته رفته بدتر شد درحالی که من هیچکاری نکرده بودم

فعلا صبر میکردم و محل حرف هاش نمیدادم گاهی مردها بعد یه مدت خوب میشن اگه اصلاح ش که چه عالی نشد طلاق

منم از دوران عقد گفتم درس میشه بدتر شد این آخرا میرفتیم مهمونی گفتم بریم خونمون دیروقته برگشت گفت مگه توام خونه نداری آخرین بار هم چون دو دقیقه دیر جوابشو دادم صبح بخیرشو گفتم برو پی زندگیت مال ما درس نمیشه منم اومدم 

باید جداشی تا یه بچه نیومده که فردا روز بچه هم نابوده من دایی هام انحورین و شاید بدتر زن حق بیرون رف ...

آره اینم نمیزاره پامو بزارم جلو در ورودی آپارتمان منم اومدم خونه بابام برای جدایی