2777
2789
عنوان

شوهرشکاک عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 60 پست

داییمو توصیف کردی😐

حتی به من زنگ میزد میگفت زنگ بزن زنم ببین خونه ست؟

میگفتم ینی چی خب پس کجا باشه ؟ اوایل منظورشو نمیفهمیدم

وقتی فهمیدم اره این بش شک داره کلی دایمووو دعوا کردمم ینی درحدی که اومد دم در خونمون میخواس بزنه منو👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا صبر میکردم و محل حرف هاش نمیدادم 

گاهی مردها بعد یه مدت خوب میشن اگه اصلاح ش که چه عالی نشد طلاق

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باید جداشی تا یه بچه نیومده که فردا روز بچه هم نابوده من دایی هام انحورین و شاید بدتر زن حق بیرون رفتن از خونه هم نداره چون خودشون اون کارن زناشون نابود شدن و نمیتونن جداشن . به نظرم جداشو

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

فعلا صبر میکردم و محل حرف هاش نمیدادم گاهی مردها بعد یه مدت خوب میشن اگه اصلاح ش که چه عالی نشد طلاق

نه چرا جوونیشو هدر بده عزیزم

اون که تغییر نمیکنه

اوج بگیر! برایِ بهتر دیدن...نه برایِ دیده شدن✨

نه چرا جوونیشو هدر بده عزیزماون که تغییر نمیکنه

شآید کرد خیلی مردا اول ازدواج حساسن بعد خوب میشن

بعد نهایت این صبر یک سال 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
طلاقاگه بچه نداری طلاقبا شوهر شکاک زندگی نکن عزیزمهمسایه ما چون میرفت سر کار شوهرش اومد وسط خیابون د ...

خوودمم میگم تا بچه درکار نیس با جدا شم الان خونه بابامم برای جدایی