2777
2789

تو خونمون دعواست مدام سر همین به مامان میگه بقیه یه لباسو دوباره نمیپوشن ولی من یه مانتو رو هر روز یا به بابای بیچارم می‌گفت دوستم تو خوابگاه باباش میخواد بفرستتش کانادا بابام یه لحظه قلبش شکست وقتی اینو گفت قشنگ حس کردم یا میگه پول ماهیانه برام کم می‌ریزین بقیه بیشتر دارن اصرار هم داره بره سرکار ولی بابام میگه شهر غریب خطرناکه بعد از دانشگاهت برو.نمیدونم چرا خواهر ا پر توقع شده منو اون داداشم که بزرگ تریم ازش اینجوری نبودیم با داداشم دوتامون دولتی قبول شدیم اونم شهر خودمون شهرای دیگه رو من نزدم تا هزینه اضافی نشه هنوزم دارم درس میخونم یه بارم ایراد نگرفتم و خرج اضافه نکردم ولی خواهرم یه شهر دیگه رفته اونم آزاد از دبستانم غیردولتی میرفت بابام هم باید هزینه دانشگاهو بده هم خوابگاه هم خورد و خوراک و خرجای دیگش ولی با این حال بازم حس کردم بچه ای که بیشتر دوسش داشتم اون بوده و کلا آزاد تر از هر لحاظ 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما پولدارم هستیم ولی هر لباس چند بار میپوشیم 

لباسشویی واسه همین به وجود اومده دیگه 

عقده ای بازی بیشتر کسی که یه لباس یبار میپوشه و من که تا حالا ندیدم اطرافم حتی تو پولدارا 

من زیاد ندیدم تازه کسی واسه آزاد بره شهر دیگه ای

مقایسه های جوونا تو چند سال اخیر زیاد شده خیلی خیلی 

آدمها قانع نیستند 

اصلا هم به نظر من ربطی به تورم و مشکلات اقتصادی نداره

بخش مهمیش تقصیر فضای مجازی و آزادیه زیاده آدمها به غیر از دوست و همسایه و فامیل خودشونو با همه ی عالم مقایسه می کنند 

در حالیکه این مقایسه از اساس بی معناست...تا بوده همین بوده همه که اوضاع مالیشون برابر نیست...یکی پایینتره یکی بالاتر...

الان دخترخاله ی من  پولدارن خودشم دانشجو پزشکی تهران دولتیه 

افسردست ناراحته همه چی براش فراهمه اما معتقده پولدار نیستند و مدام خودشو دوستاشو مقایسه می کنه...

میگه بابای من برای خرید گوشی آیفون مدل جدید باید حساب کتاب کنه تا بتونه برام بخره نباید اینجوری باشه ...باید من اراده می کنم بخرم نه اینکه کلی به بابام بگم اون بگه صبر کن ماه جدید ببینم چطور می تونم برنامه بریزم!!