2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به عروسک لبوبو چیه🥹💜

763 بازدید | 64 پست

من مدل انرژیش رنگ سیکرت و صورتی پررنگشو و سبزش و خیلی دوست دارم🥹😍‌ مدل کوکاکولا هم به جز مدل سیکرتش ، هر دوتاشو دوست دارم ...

خیلی دوست داشتم لبوبو بگیرم اما خب واقعاً قیمتش با اندازه عروسک نمی‌صرفه خیلی گرونه الکی 

شما گرفتین؟ چه مدل و رنگی براتون در اومد؟

نظرتون راجع بهش چیه 😁🤍

گفتم به دور از حاشیه‌های اینجا تاپیک متفاوت بزنم😂

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

خیلی بدم میاد ازش

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه دانشگاه قبول شم میگیرم...

ولی ازش خوشم نمیاد زیاد فقط دوست دارم بدونم شانسم چ رنگی میشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

فقط و فقط تبلیغ باعث شده اینقدر معروف بشه. والله من نمیفهمم چیه یه عروسک زشت و کوچولو....

خدا رو شکر دخترم هر چی مد بشه این بدش میاد. نه ال ا ال دوست داشت نه کرومی الان هم لبوبو میگه چیه اینا اینقدر زشتن. 

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

عروسک بینهایت زشت و بدون کیفیتی هست 

سال پیش قضیه این عروسک رو نمیدونستم تو سفر خارج ار ایرلن بودم دنبال اسباب بازی برای برادرزاده ام بودم این عروسک رو دیذم قیمت کردم شوهرم گفت عروسک به این زشتی چقدر هم گرونه 

اینها بازی های فروش و روانی برای فریب مردم هست دنیای تجارت خیلی راحت مردم رو احمق میکنه 

صورت های زشتی دارند و چند سال دیگه به شدت خز می‌شن. 😐

این عروسک کاملا نشونه حماقت مردم هست که دنیای تجارت چقدر راحت میتونه مردم رو گول بزنه 

یک عروسک زشت و بیکیفیت رو آنقدر گرون به مردم دنیا بندازه