2777
2789

دختر من سال گذشته سختتتت مریض شد، هفت شبانه روز تب 40 درجه داشت، امسال تصمیم گرفتم واکسن بهش بزنم چون خیلی تو مهد مریض میشه، همیشه خدا سرما خورده س

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میزنم ولی اینطور نیست که بگی اصلا مریض نمیشه، من پارسالم زدم زمستون یه ویروس گرفت یه هفته تب داشت زیر سرم رفت و چندین روز لب به هیچی نزد

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

بله 

پسرای من بی اغراق دو سه هفته در میون مریض میشن سال قبل استثنا واکسن نزدم براشون پسر کوچیکم آنفولانزا گرفت و پنومونی شد و ۵ روز بستری شد حتما حتما امسال براشون می زنم 

نه من به واکسن ها اعتماد ندارم.بعدم آنفولانزا انواع زیاد داره یک واکسن فقط رو یک نوعش اثر داره نه هم ...

یه مامانی تو مهد واسه بچه ش زده بود خیلی راضی بود، میگفت بچه م اگر هم مریض شد، خیلی ضعیف گرفت

من حالا خریدمش، تو یخچاله، اما نمیدونم چیکار کنم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

بله من میزنم پارسال ک کلاس اول بود هم زدم خیلی خوب بود اصلا مریض ناجور نشد ...در حد ملایم ک خللی توی درسش هم وارد نشد .

خواهرمم برای بچه هاش ک مدرسه سمپاد میرن هم میزنه چون میگه ب هیچ وجه نباید غیبت کنن ...واسه همین هرسال میزنه