2777
2789
عنوان

چرا بعضی از ادمای اینجا اینجورین

156 بازدید | 33 پست

همش حرف هایی میززن که ادم ناراحت بشه دل شکستن و خوب بلدن بعضیاشون بعضیاشونم با معرفت با مرام واقعا بعضیا شونو نمیفهمم که چرا باید اینجوری باشن واقعان هر تاپیکی میزنم میگن دروغ فیک واقعان نمیفهمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاشونم مشخصه تو دنیای واقعی نه هدفی دارن نه زندگی.. پوچ پوچن کسی آدم حسابشون نمیکنه

بعد اینجا گنده گ..وزی میکنن و یار جمع میکنن و از بیکاری و بدبختی دنبال حاشیه هستن

حقیقتا دلم میسوزه براشون

بعضی ها با زبونشون دل میشکننهم دنیای مجازی هم واقعی خدا از سرشون نگذره

ارع واقعان من که کسی رو ندارم باهاش دردو دل کنم میان اینجا تاپیک بزنم بهم میگن دروغ و فیک فلان واقعان 

من خیلی تو این سایت قلبم شکست مخصوصا وقتی درمورد طلاق و مطلقه بودن صحبت میکنن، به ادم این حس رو میدن که بدبخت ترینی و میگن نی نی سایت شکل کوچیکی از جامعه ی ماست، در صورتیکه که تو اطرافیانم و شهرمون انقدر طرز فکر بد نسبت به این مسائل ندارن و انقدر دل نمی شکنن

بعضیاشونم مشخصه تو دنیای واقعی نه هدفی دارن نه زندگی.. پوچ پوچن کسی آدم حسابشون نمیکنهبعد اینجا گنده ...

حرف حق واقعان بعضیاشون تو دنیای خودشون کسی تحویل نمیگیره بعدن اومدن اینجا دق و دلیشونو سر دیگران خالی کنن

حرف حق واقعان بعضیاشون تو دنیای خودشون کسی تحویل نمیگیره بعدن اومدن اینجا دق و دلیشونو سر دیگران خال ...

دقیقا حالا نمیدونم شما متوجه بشی کیا رو گفتم ولی خیلی هستن....

تاپیکم ک میزنن از ترس قفله همیشه🤣🤣🤣

من خیلی تو این سایت قلبم شکست مخصوصا وقتی درمورد طلاق و مطلقه بودن صحبت میکنن، به ادم این حس رو میدن ...

الهی بگردم درکت میکنم منم خیلی دلمو شکستن تصمیم گرفتم نیام ولی کسی رو نداشتم باهاش درد دل کتم