رشتمو اصلا دوست ندارم،و قتی واردش شدم فهمیدم ک اصلا برای این رشته ساخته نشدم بهش میگم برار انصراف بدم هی قهر میکنه نفرین میکنه،همش میگه جواب دوستو فامیلو چی بدم😔
اخه وقتی من دارم این جوری روحم عذاب میکشه چرا باید حرف فامیل برام مهم باشه، دیگه نمیتونم تحمل کنم کاش بشه خودموبکشم لاقل انقدر عذاب نکشم💔
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
ای کاش رشته و سنت رو هم میگفتیبشه بهتر راهنمایی کردبعد انصراف پلنت چیه؟؟؟؟میخوای چیکار کنی
۲۱ سالمه،مهندسی کامپیوتر
میخوام برم دنبال هنر
کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی میشدم، نه کسیو اذیت میکردم، نه عین روحهای مسخره بیمصرف میشدم، برای خودم سوار وسیلههای شهر بازی بسته میشدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو میکردم، از قفسههای کتابخونههای بسته رد میشدم، بلند بلند آهنگ میخوندم و میرقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل میکردم، به کی برمیخورد آخه♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو حداقل مامان داری که اذیتت کنه منی که مامان ندارم و زن بابام زندگیمو نابود کرده چیکار کنم؟
هییی هردو به ی نحوی داریم زجر میکشیم