2777
2789
عنوان

به دی جی بگیم جاریمو صدا نزنه 🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 101 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با تمام چیزایی که تعریف کردی و خودتم میگی خانواده شوهرت هواشو و دارن و پشتشن قطعا اگه تو عروسیت کاری کنی علیه جاری همونجا ممکنه کدورت پیش بیاد واقعا فقط جشن خودت خراب میشه و اعصاب خودت و شوهرت تو بهترین روز زندگیت بیخیال جاریت شو عزیزم فقط باید تحمل کنی

برا خوانواده شوهرم اون مثل طلاست،همش تعریف اونو میدن به من،اون خوشگله،سفیده،درحالی که هر روز بخدا ان ...

عجب

والا نوبره آوردن برادرشوهرت رو هم بیشتر دوست دارن ؟

ولی فکر نکنم واسه این موارد باشه قشنگ مغز خانواده ی شوهرت رو شسته والا من که چیز تعریفی نمیبینم ولی اصلا اهمیت نده و ارتباطت رو کم کن چون واقعا تا بیان بفهمن و بشناسن تو و زندگی و اعصابت رو داغون میکنن ازشون دور باش

عجبوالا نوبره آوردن برادرشوهرت رو هم بیشتر دوست دارن ؟ولی فکر نکنم واسه این موارد باشه قشنگ مغز خانو ...

ارع حتی کارم به روانشناس کشید همین حرفارو زد گفت بعدا متوجه خوبیای تو میشن ولی اخه وقتی که بکشنم؟

عزیزم توهم تلافی کن اون مث تو نمیشینه یه جا اون کار خودشو میکنه چون خانواده شوهر پشتشن تازه اینطوری ...

تنها نگرانیم اینه چون ازش حمایت میکنن گند نزنن به مراسمو زندگیمون؟

نه میگه وقتی من پامیشدم میگفت تو بشین البته که اینم کار عجیبیه دی جی چیکار داره کی میرقصه کی میشینه

دیجی کاری نداشت گلم باهم هماهنگ شده بودن من نرم وسط همش میگفت خانوم لباس فلان یه لحظه بیا،یه لحظه برو،برقارو خاموش کن،روشن کن،یه لیوان اب......

به نظرم الان شما باید به فکر مسائل مهمتری باشی تا اینکه به فکر تلافی واسه جاری. 

دوران عقد یه جورایی دوران شناخت بیشتر هست از شوهر و خونواده شوهر. 

این خیلی بده که حتی همسرت پشتیبانت نیست و یا نوع رنگ پوست جاری رو به شما سرکوفت می زنند! 

چجوریه که به همین راحتی به فکر جشن عروسی هستی؟! 

اول به فکر درست کردن طرز فکر شوهرت باش. 

چون این مسائل گویا ادامه داره. 

یه عمر می تونی تحمل کنی؟