2777
2789

در حالت کلی که  اصلا کار نمیکنم ولی وقتی خونه اش مجلسی چیزی باشه و منم باشم در حد اینک یه استکانی بشورم یا چای بدم کمک میکنم  ولی جاری هام حتی نمیان اگر بیان هم مثل شاهزاده ها میشینن یه گوشه 

کلا مادر شوهر من خیلی هم زن نیش داری هست منو هم دوست ندارع ولی تاحلا هیچ وقت باهاش دعوا نکردم یا جواب شو ندادم هیچ وقت نیش بزنه هم کلا کاریش ندارم ولی جاری هام هر یه ماه دو ماهشو باهاش قهرن 

میترسم اینحوری پیش برم سواری ازم بگیرن نظرتون ؟

گناه بزرگ منی

تو اگ کارکنان فقط شعور خودت رو میرسونی 

مثلا اگ‌ناهار دعوتی در حد شستن کمک کن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگ کارکنان فقط شعور خودت رو میرسونی مثلا اگ‌ناهار دعوتی در حد شستن کمک کن

دعوت که هیچ وقت نمیکنه کلا ولی مجلسی چیزی بگیره معمولا برای امام حسین میگیره که اونم میرم در حد همون چای ریختن کمکش میکنم میگم جلو مردم ضایعس😂

گناه بزرگ منی

در خد نیاز البته طرف باید جنبشو داشته باشه من حتی برای پاکشا هم رفتم پاشدم کمکش چون نه دختر دارع نه عروس ،یا هرموقع میریم خونشون ناهار یاشام میخوریم ظرفارو خودم می‌شورم اما الان که باردارم ممیشورم و اونم انتظاری نداره اصلااااا ازم خداروشکر خودش خسلی کاری و زبرو زرنگه اینطور نیست منتظر بمونه بری کاراشو انحام بدی اما اگه مهمون داشتع باشه کمکش میکنم یجوری دختر اون خونه هم حساب میشم البته بخث شما اگه جاری و خواهر شوهر داری فرق می‌کنه 

در خد نیاز البته طرف باید جنبشو داشته باشه من حتی برای پاکشا هم رفتم پاشدم کمکش چون نه دختر دارع نه ...

عزیزم مادر شوهر من خیلی آدم آب زیر کاه مارموزیه وحشتناک یعنی شیطان جلوش تعظیم می‌کنه 😂در ظاهر خوبه ولی همون حین نیش میزند 

گناه بزرگ منی

یه چای و دوتا استکان که دیگه این حرفا رو نداره.کار خیلی خوبی میکنی.

من میگم جلو مردم زشته میگن عروسش چقذ بیخیال ولی اون دوتا جاریم ازم خیلی خیلی بزرگ ترن و به یه ورشونه

گناه بزرگ منی

ببین دوست عزیز ،شما خودت اطرافیانت رو عادت میدی که چطور با شما رفتار کنن، پس انتخاب با خودت هست که ب ...

یعنی یه استکان شستن نیروی خدماتیه؟

گناه بزرگ منی

و در مورد اینکه میگید مردم میگن و حرف مردم براتون مهمه، باید بگم شما یا طبق میل مردم زندگی کنید یا طبق میل خودتون ، در ضمن مردم همون اطرافیان ماهستن،مگه مردم کین؟ببینید اطرافیان شما همگی مثل هم هستن ؟ 

یه مثالی هست که میگن به خاطر حرف مردم زندگی نکنید چون همین مردم دور از جون شما ،اما بعد از مرگ آدم فقط دغدغه اینو دارن که نوشابه چه رنگی با غذاشون بخورن ، منظور اینه که مردم حتی مرگ آدم هم براشون مهم نیست ، پس ما هم نباید حرف مردم برامون مهم باشه

یعنی یه استکان شستن نیروی خدماتیه؟

شما خودتون گفتید که ممکنه بخوان ازم سواری بگیرن 

از شستن یه استکان شروع میشه ،بعد توقع 10تا استکان شستن دارن، بعد جارو کردن ،بعد لباس شستن ،بعد گردگیری و بعد....

دقیقا یه نیروی خدماتی تمام این کار ها رو انجام میده دیگه

تازه نیروی خدماتی دستمزد میگیره اما دور از جونتون شما چی؟

و در مورد اینکه میگید مردم میگن و حرف مردم براتون مهمه، باید بگم شما یا طبق میل مردم زندگی کنید یا ط ...

مرسی عزیزم درست میگی من اشتباه کردم نمی‌دونم چرا جو گیر میشم میرم کمک واقعا بعدش یه تشکر خشک از آدم نمیکنن انگار وظیقته راس میگی دیگ حتی یه لیوان آب برتمیدارم چون میبینم قشنگ وظیفه ام میدونن

گناه بزرگ منی