2777
2789

زن عموم و دختر عموهام و پسر عموهام خیلیییی از ما متنفرن بدون اینکه از قبل مشکلی بوده باشه

ذاتشون مثل زن عمومه و حسودن خیلی

از هیچ راهی برای ضربه زدن به ما دریغ نمیکنن

چند وقت پیش خواهرم ازدواج کرده رفته بودن کلی ازش بدگویی کرده بودن پیش خواستگارش البته همیشه این کارو میکنن و کلییی خواستگارای ما رو پروندن

حتی یکی از دوستام گفت دیدم دخترعموت داشته پیش یکی که میخواسته برای داداشش خواستگاری کنه جوری بدگویی میکرده که طرف اصلا پشیمان شده

شب قبل عقد خواهرم دخترعموم برامون نذری اورد و اصرار اصرار که همتون بخورید ازش ما هم شک‌کردیم بعدها فهمیدیم دعا و جادو جنبل بوده برای بهم زدن ازدواجش

همین تازگی هم برای خونمون یه مستاجر اومد که قرارداد بستیم و یهو گفت من خونه رو نمیخوام پولمو پس بدید ما هم گفتیم یه مستاجر جور کن پول پیش اونو ببر اون بیاد بشینه جات..اما ظاهرا خیلی زبون نفهم بود و همش میگه پولمو بدید پولمو بدید

دیشب زن عموم زنگ زده میگه چرا پول مردمو بردید ..پولشو بدید..مادرمم گفت چی میگی یارو قرارداد بسته و... اخرشم زن عموم گفت اگر یه خونی به پا شد مسببش شما بودید یادتون باشه..اینقدر از این حرفش بهم ریختیم که نگو

هربارم میخوایم بهشون چیزی بگیم مادرم میگه سکوت بهترین کاره در مقابل اینا...البته تا حدودی هم درست میگه چون یکبار این کارو کردیم با جیغ و داد ریختن تو کوچه و ابروریزی کردن...ولی هرجاااا میرن اژ ما بدگویی میکنن..مدام دنبال اینن به ما ضربه بزنن

الان من یه خواستگار جدی دارم ..خیلی استرس و ترس دارم خیلییی..تمام تلاشمون اینه که نذاریم بفهمن من خواستگار دارم...یه دعایی یه چیزی که هم دلمو اروم کنه هم از چشم و زبان بدشون در امان باشیم بهم بگید

کل متن تاپیکو نخوندم . ایراد از خودمونم هست که تکلیف اینجور فامیلای بد رو یکبار برای همیشه مشخص نمیکنیم . یه دایی بی شرف دارم . چند بار کاراشو نادیده گرفتم . آخرین دفعه گفتم بزار برای آخرین بار کاری کنم که همه چیز بینمون تموم شه . حسابی شستمش . گفتم چرا اون یکی داییام مثل این بی شرف نیستن ؟ پس اینو بندازم دور ولی اون یکی ها رو نگه دارم . به اون یکی ها احترام میزارم . عموهامو که کلا انداختم دور . یکز از زن عموها هم دیگه اصلا آدم حساب نمیکنم . اینها دشمنن باید باهاشون مثل خودشون شد . 

عزیزم حالا سایر قضایا به کنار...

ولی پول اون مستاجر بیچاره رو بهش برگردونید...این حرکتی که دارید میزنید و فکر میکنید حق به جانبید انرژی و کارمای خیلی بدی داره...مستاجر جماعت خودش همینجوری در به در هست خداوکیلی اینکارهارو نکنید...با ثمره ی یک عمر زندگی و روان آدمها بازی نکنید پول مستاجر که با یه عمر زحمت بدست اومده نگه داشتن نداره...اونم توی این شرایط اَسَفناک جامعه که روز به روز ارزش مال و دارایی آدمها کم و کمتر میشه...هیچ ذکر و دعایی بهتر از آزار نرسوندن به خلایق خدا شمارو از سایر اشرار و مصائب دور نگه نمیداره...شما با مادر و خانواده صحبت کنید راضیشون کنید پول اون بنده خدارو بهش پس بدن بعد ببینید خداوند از جای دیگه ای چجور براتون بسازه...بالاخره مِلک شما هم بدون مشتری و روی زمین نمیمونه...زندگی هممون آزمون های کوچیک کوچیک و ریزیِ که پروردگار عالم لابلای روزمرّگی های زندگی اَزَمون میگیره...آزار نرسونید تا خداوند شمارو از آزار و اذیت سایر خلایقش محفوظ و مُصون نگه داره...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حالا سایر قضایا به کنار...ولی پول اون مستاجر بیچاره رو بهش برگردونید...این حرکتی که دارید میزن ...

ما بهش گفتیم یه مستاجر بیار جای خودت پولتو ببر...قانونی تر از این کجا دیدی تا حالا

همیشه به اسم خدا پیغمبر حق آدما اینجوری پایمال میشه

ما چه بدی به اون مستاجر کردیم مگه

الان دوماهه قرارداد بسته نمیاد تو خونه

دیگه کجا مستاجر میاذ برای خونه ما