2777
2789
عنوان

چجوری چاق شم⁉️

172 بازدید | 18 پست

۱ماهه دیگه عروسیمه 

میخوام چاق بشم 

۴۹ کیلو ام قدم ۱۵۸ هست 

حداقل چجوری ۱۰ کیلو تا عروسیم چاق شم؟ 

خوردو خوراکم خیلییی کمه 

اگه بخوام برم بیرون

یا استرس بگیرم 

یا ناراحت بشم

اصلا نمیتونم غذا بخورم😐😐😐😐😐😐😐

فراموش خواهم شد❤️‍🩹🕊وقت‌، وقت رفتنه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰ کیلو توی یک ماه🤣

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزم هر روز یک سیب زمینی بپز آبپز بعد کره بزن بهش بخور 

یک ماهه ۴ کیلو اضافه میکنی تضمینی 

تو یک ماه هم هر روز ناشتا ژله بخور 

صورتت تپل میشه واقعا 

راستی میتونی هر روز سیب رنده شده هم بمالی صورتت بعد یک ساعت بشوری صورتت صااااف مثل آینه میشه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم هر روز یک سیب زمینی بپز آبپز بعد کره بزن بهش بخور یک ماهه ۴ کیلو اضافه میکنی تضمینی تو یک ماه ...

مرسی گلم 

از امروز شروع میکنم رژیم رو

🤣

۱۰ کیلو توی سه ماه هم بسیار سخت و حتی برگشت پذیره

توی یک ماه غیرررممکنه!!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

۱۰ کیلو توی سه ماه هم بسیار سخت و حتی برگشت پذیرهتوی یک ماه غیرررممکنه!!

خیلی لاغرم آخه 

البته خیلم نهه

از بس غذا کم میخورم انرژی ندارم بیشتر دلم میخواد انرژی داشته باشم 

خیلی بده من اینجوریم البته کم خونم هستم بی انرژی و...

برای کم خونی ،خرما، شیره انگور و ارده، پسته، جگر گوسفند ، وعدس  درمان میکنن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خیلی لاغرم آخه البته خیلم نههاز بس غذا کم میخورم انرژی ندارم بیشتر دلم میخواد انرژی داشته باشم

خب گلم باید تدریجی اضافه کنی تا هم بدنت اسیب نبینه و هم برگشت پذیر نباشه

مثلا ماهی یک الی دو کیلو

سیب زمینی منطورتون بود از ماسک صورت؟

نه سیب میوه ، سیب قرمز از همشون بهتره

هم چاق کننده اس 

هم جوش جای جوش میبره هم لک کمرررنگ میکنه