2777
2789

مادر شوهرم با دو تا  بردارشوهر تو یه ساختمون هستند 

ولی ما جداییم از روز اول عروسی فقط بهش محبت میکرد که جذبش کنه سمت خودش دست بردار ش هم نیست یه روز اگه ومیرفت بالا ومیدیدش زنگ میزد میگفت چراا نیومدی چرا فقط گله میکرد ازش بعدش میومد کنارش مینشست گریه می کرد تو رفتی من دلتنگت شدم تو رفتی ال شد بل شد در حالیکه موقع نامزدی هر موقع من میرفتم قهر بودن 

هعی فقط میخواست حس قدرت بده بهش که همه رازهاشو مثلا به اون می گفت 

خلاصه که هی با گله کردناش و قیافه گرفتنش بهش عذاب وجدان میداد الان امروز نرفته اونجا زنگ زده چرا پس نیومدی 

مثلا میریم خونشون هی و یکسره میخواد با مامانش حرف بزنه یه ترس عذاب وجدان درونش هست که نمیذاره 

من اخه چیکار کنم هی میخوام محبت کنم وقتی میبینم نه بابا هیچ تاثیری نمیکنه این همون ادمه 

مادر شوهرم بهم بی احترامی میکنه بی ارزشی میکنه بی محلی میکنه ولی این عین خیالش هم نیست فقط رابطشو خوب نگه میدارع با مادرش من با این چیکار کنم اخه من هی سعی میکنم رابطمو حفظ کنم با مادر شوهرم ولی اون هی عقب میکشه ازم 

شوهرم هم میگه تو مغروری الی بلی به نظرتون جلوی اون با مادرشوهرم چه شکلی باشم خوبه

کلا الان که جاریهام قشنگ نفوذ کردن تو مادر شوهرم 

شوهرم هم نسبت به برادراش خیلی صمیمیه با مادرش منم که ارتباطم خیلی کمتر چکار کنم به نظرتون 

مثلا وقتی میریم باغمون با مادرش اینا یکسره به شوهرم امر و نهی میکنه علی دیدی این طدر شد 

علی پسرم بخور دیگه علی این کارو بکن اونقدر عذاب وجدان داده که شوهرم اصلا مادرش بدترین رفتارات هم کنه دست از سرش بر نمیداره که نمیداره یا مثلا من یه حرفی بگم مخالفش رو میگه انگار اصلا اون شوهر من نیست شوهر مادر شوهرمه از بس وقیح هس زنیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که شوهر آدم پشت زنش نباشه بزرگترین مشکله،سیاست داشته باش و ازشون بد نگو گلایه نکن،بزار با پسرش خوب باشه فوقش میخوای نهایت چند ساعت تحملش کنی،نقطه ضعف نشون نده که از اون راه وارد میشه،عادی باش،تو زندگیت جداست

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

جاریهات چطور نفوذ کردن تو دل مادر شوهرت؟ 

یه پوئن مثبت داری اینکه جدایید .بهش محبت کن .از مادرش بد نگو .بد گفتی هم منتظر نمون بگه اره حق با تو هست بگو و رد شو .با خنده بگی بهتره .اون می‌شنوه و فکر می‌کنه به موقع اش چشماشو باز می‌کنه .

عملا شده هوو برات 🤭

اتفاقا رفت امدت کم کن بیشتر شوهرت به سمت خانواده خودت بکش ببرش خونه مامانت بیشتر.

کلا مردا با خانوادشون زیاد برن عملا شوهرت از دست میدی و میشه دشمنت از الان جلوی این لوس بازیای مادرشوهدت بگیر وگرته کارت زاره

گاهی برای ابنکه نره خودت بزن به مریضی شده شوهرت باخودت ببر دکتر.

بزار بفهمه زندگیت دست توعه نه اون

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

کاش هوو بود این بدتر از هوو هست برای من

یکی از تاپیکات خوندم که مادرشوهرت تو جمع بی محلی کرده بهت. بنظرم از رفتار خودته مشکل داره چرا با جاریهات خوبه؟؟

فقط با تو بده .میبینه سیاست نداری میخاد یادت بده 

زن باید باسیاست باشه نباشه توسط بقیه اذیت میشع تا سیاست یاد بگیره .فکر کنم شمام زیاد اجتماعی نیستی

درسته کار مادرشوهرت اشتباهه ولی این راهی شما رفتی بقیه جاریهات هم رفتن بلد شدن زندگی رو چجور جمع کنن

توصیه میکنم کلیپ های درباره سیاست داری زندگی بیشتر ببینی تمام واجبه برات.تمام پستات شده درباره مادرشوهرت بیخیال

سیاست یاد بگیری مشکلاتت حله. مادرشوهرت هم غول دوسر نیست که بزرگش کردی رو خودت کار کن موفق باشی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱