2777
2789

بدون هیچ چشم داشتی و بدون هیچ هدفی و بدون هیچ ازدواجی  

خانما شرایط خیلی بهم ریختست خیلی 

نمیتونم فعلا شاغل شم اصلا شدنی نیست 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بدون هیچ چشم داشتی؟! چه چشمی میخواستی داشته باشی دیگه؟ 😐

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون هیچ چشم داشتی؟! چه چشمی میخواستی داشته باشی دیگه؟ 😐

نه منظورم پسره

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

الکی که خرج نمیکنه برات در عوضش یه چیزهایی ازت میخواد

دور ومیام دیدم الکی خرج میکنن ولی خب بعدش ازدواج کردن

پسرا هر قدمی ک برات برمیدارن  ۱۰ قدم ب سمتت میان از اون نظز

خودتو بدبخت نکن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دور ومیام دیدم الکی خرج میکنن ولی خب بعدش ازدواج کردن

الکی خرج کردن؟!!!

عزیزم شما مگه تو رابطشون هستی ک جزئیات رو بدونی

مطمعن باش پسرای این دوره اگ هزارتومن خرج کنن برات ۱۰ هزارتومن ازت میکشن !

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الکی خرج کردن؟!!!عزیزم شما مگه تو رابطشون هستی ک جزئیات رو بدونیمطمعن باش پسرای این دوره اگ هزارتومن ...

همه که صد در صد اینجوری نیستن!

همه که صد در صد اینجوری نیستن!

صددرصد همه اینجوری هستن!!!

و کاملا هم منطقیه!

شما خودت پسر باشی  حاضری کلی هزینه کنی برا یه دختر بدون هیچی؟!!!

جالبه خواهرمم زمان مجردی اینطوری بود!

میگف ی پسری باشه بیاد همه جا باهم بریم  هرچی میخام بخره  همه جوره ساپورت مالی کنه   بعد دستم بهم نزنه!!!!

گفتم اگ همچین موردی باشه خودت ب عقلش شک نمیکنی؟!!

چرا باید‌ ی پسر بدون هیچ منفعتی برات هزینه کنه اخه!!

باباته مگه؟!

صددرصد همه اینجوری هستن!!!و کاملا هم منطقیه!شما خودت پسر باشی حاضری کلی هزینه کنی برا یه دختر بدون ...

اگه عاشقم بشه چی ؟

خواهرتون الان چیکار میکنه؟

اگه عاشقم بشه چی ؟خواهرتون الان چیکار میکنه؟

الان متاهله

چی بگم والا..  عاشقت بشه هم بازم بین‌تون این چیزا هس

اتفاقا پسری ک عاشقت باشه ک بیشتر بهت تمایل داره 

الان متاهلهچی بگم والا.. عاشقت بشه هم بازم بین‌تون این چیزا هساتفاقا پسری ک عاشقت باشه ک بیشتر بهت ...

وای خداا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️