الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سنت چند سالته معمولا نظامیا تو سن کم ازدواج میکنن اگه سنت کمه شانست بیشتره ولی ب معرف نیاز داری
من بودن آشناها نظامی باشن خواستن بیان خواستگاری ولی نذاشتن حسودبودن اطرافیان خودشون دختر فامیلی بهش دادن همون بهتر ک نیومدن اخلاقشون اکثرا خشک و مقرراتیه😑
حالا چی شده دنبال این موردی ؟؟؟تا جایی که شنیدیم زندگیشون سخت گیرانه است
اصلا اصلا اینجوری نیست یک دوست خیلی بیحجاب داشتم در حد موهاش تا بالای زانو همیشه بیرون باز میذاشت مانتو جلو و باز و شلوار کوتاه همسرش نظامیه زندگی چالشی دوست دارم
اصلا اصلا اینجوری نیست یک دوست خیلی بیحجاب داشتم در حد موهاش تا بالای زانو همیشه بیرون باز میذاشت ما ...
انشا..به مراد دلت برسی خوشبحت شی گلم
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
شوهرم نظامیه البته خشک و اخلاق نداشتنشون بستگی به خودشون داره
شوهر منم خشک و بداخلاقه و از اقوام داشتیم نظامی که اخلاقشون خوبه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹