2777
2789
عنوان

گل مژه

139 بازدید | 10 پست

سلام اگه درمان قطعی برای گل مژه میدونید لطفا بگید

من الان شیش ماه گل مژه زدم و روش های مختلفی رو امتحان کردم ولی جواب نداده.

روش سیر گذاشتم، با چای شستم، دکتر رفتم، قطره و پماد.اشک مصنوعی زدم و نرفته اگه روشی بلدید لطفا بگید ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم هرسال این موقع که میشه گل مژه میزنه چشمم میرم داروخونه پماد میگیرم میزنم ولی پماد کامل خوبش نمیکنه یکم کوچیک تر میشه بعد با یه سوزن تمیز میزنم عفونتشو تخلیه میکنم که البته نمیدونم اینکار درسته یا نه ولی من همیشه اینکارو کردم تا کامل تموم شده بعد از اینکه تخلیه کردم از پماده استفاده میکنم تا کامل تموم بشه 

ولی درکل گل مژه کامل از بین نمیره و اون غده چربی میمونه و هرزگاهی ورم میکنه تنها راهیم که هست برا برداشتن اون غده چربی اینه که عمل کنی که من این ریسکو نمیکنم و هربار همون کارایی که گفتم رو انجام میدم

سلام جانا مهمترین عامل گل مژه استرس هست وتا وقتی داشته باشی خوب نمیشه میدونی اگر زمانش طولانی بشه باید بری دکتر برات تخلیه کنن؟؟ من داشتم تنها راهش اینه که چای تی بگی سبز بگیر روزی چهار بار بنداز تو آب جوش مثل وقتی که میخوای چایی دم کنی یکمی که گذاشت بزاری رو گل مژه البته نه آنقدر که بسوزه ولی داغ باشه چندبار اینکارو بکن تا باز بشه وتخلیه بشه بعد ژل شستشوی " آیسول " برای چشم هست بگیر بشور چون ممکنه دوباره بزنه احتمالا دست آلوده به چشمت زدی حتما اینکارو بکن تا خوب بشه من خیلی امتحان کردم هیچ کدوم مثل چایی سبز داغ نیست موفق باشی🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
منم هرسال این موقع که میشه گل مژه میزنه چشمم میرم داروخونه پماد میگیرم میزنم ولی پماد کامل خوبش نمیک ...

شما باسپراخ کردن اون عغونتو تشدید دار کردی که مدام میزنی.اون هیج جوره خوب نمیشه فقط با رعایت بهداشت عملم برگشت داره من خودم دوسال باهاش درگیر بودم .راه درمانشو یاد گرفتم دیگه نزدم در عرض ی ماهم خوب شد

شما باسپراخ کردن اون عغونتو تشدید دار کردی که مدام میزنی.اون هیج جوره خوب نمیشه فقط با رعایت بهداشت ...

چطوری درمانش کردی؟

اون غده چربی که زیر پلک حس میشه هم کامل از بین رف؟

چطوری درمانش کردی؟اون غده چربی که زیر پلک حس میشه هم کامل از بین رف؟

ژل شستشو مخصوص چشمه اسمشو یادم نیست.صبح از خواب بیدار میشی و شب قبل خواب خوب چشاتو باهاش بشور.بعد کپسول خشک کنم داده بود با ی قطره .اونو نمیدونم ولی برای من ی جوری شده بود که دیگه از چشم بگیر تا سرم درد میگیرفت ناجور خداروشکر خوب شدم