2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این جوجه است که گفتم ...این دوتا کبوتره قبولش کردن قدرت خدا ...خودشونم دوسال قبل امداد کردم اون قهوه ...

ای جاااااانم چقد شما مهربونید واسشون یه خانواده تشکیل دادید

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
منم دوست دارم اما میترسم ازشونن دست خودم نیست از جوجه هم میترسم 🥲🥲

من جز موش و سوسک از هیچیییی نمیترسم ،مار رو با دست میگیرم مار آبی و غیرسمی ..سمی هم اگه نیششو گرفته باشن میگیرم با دست ولی از دم موش در حد،مرگ وحشت دارم با سوسک های بالدار سیاه بزرگ 

بقیه حیوونا نه ..حتی خرچنگ هم داشتم ..شاهین از بیابونای شاندیز مشهد پیدا کردم یه بالش شکسته بود،ولی وحشی مث چیی ...ولی در عرض سه روز چنان رامش کردم که از سگ هام لوس تر و دستی تر شد 

عاشق لوازم ارایشی بود،با چنگالاش بگیره بازی کنه 

..ولی دست اخر بردمش محیط زیست تحویلش دادم بردن باغ پرندگان هرچند خیلییی گریه میکردم و واقعا دلتگش بودم و از ته قلبم نبود که تحویلش میدادم ولی بخاطر صلاح خودش که برگرده به خوی وحشیش ...اینحوری از بس رام شده بود و اهلی بود فقط رو لبه ی تختم مینشست و فرار نمیکرد ...رو دستم بدون قفس بردم محیط زیست ،فرار نمیکرد ..بزور رفت رو دست مامور محیط بان ..بهم گفت حیوونو بدبخت کردی که ،خوی وحشیشو گرفتی ..اینو یمدت باید تو باغ پرندگان نگه داریم دوباره خوی وحشی بگیره بعد ولش کنیم تو دشت ...اونروز ظهر که تحویلش دادم قرار بود صبح تایم اداری بفرستنش باغ پرندگان ..من صد دفعه زنگ زدم به نگهبانی ..حالش خوبه؟؟ کسل نیست؟؟بیقراری نمیکنه؟؟شام دادین بهش؟؟صبح زنگ زدم صبخونه دادین؟؟حالا علاوه برمن ،دوست صمیمیم هم زنگ میزد از اخر عصبی شده بودن تو که دل نداشتی چرا تحویلش دادی که بخوای هر دقیقه زنگ بزنی ؟؟به رفیقم گفته بودن به دوستت بگو بیاد،با این پرنده بره تو قفس بشینه که انقدر زنگ نزنین به ما ...خیلی بیقرارش بودم انگارر یه تیکه از قلبمو جا گزاشته بودم اونجا ...بااینکه خودم بزرگش نکرده بودم که انس مادری بهش داشته باشم و بالغ بود و وحشی ولی وحشتناک باهم ارنباط،برقرار کرده بودیم اونم همینجور بود به هیچ کس راه نمیداد بگیرش چندباری از تراس افتاده بود تو حیاط مردهای همسایه دیده بودنش حریض شده بودن که بگیرن بفروشن هرکار کرده بودن حمله میکرد از اخر زنگ مارو زدن که پرنده اتون افتاده تو حیاط،...منو که میدید دستامو سمتش دراز میکردم میپرید رو ساق دستم و میرفتیم بالا ..چندین بار این اتفاق افتاد و بع کسی راه نمیداد و تا منو میدید میپرید سمتم ...خیلی باور نکردنی بود این ارتباط ..ولی بخاطر صلاح خودش پا گزاشتم رو قلبم و خودخواهیو گزاشتم کنار گفتم بره پی سرنوشتش ...خونه جای یه پرنده ی ازاد نیست .

.ازین موردا زیاااد،پیدا کردم اوردم ...انواع گربه و سگ و کلاغ پیر یا کلاغ جوجه..الانم سه تا کلاغن بهم عادتی شدن صداشون میزنم میان لب پنجره هرکدوم اسم دارن .....البته صداشونم نزنن هر صبححححح بلااستثنا ووغروب میان صدام میزنن واسه غذا 

..یدفعه غروب نبودم یکیشون نرفته بود تا خود،صبح رو کابل برق رو به روی پنجره نشست ...خونه ام اخه تو حاشیه خیابونه طبقه سومه بالامون هم پشت بومه ..پشت بوم هم شده دیسکوی کلاغا وکفترا 

لبه ی پنجره هم هرصبح غذای مینا وجوجه هاش چندساله میان با جوحه های جدید تو هرفصل با ظهرا بلبل خرماها و جوجه هاشون ..همشون تایم مخصوص دارن ..میان صدام میزنن ..کار هرروزمه چندساللله ..گربه های خیابون که داستانش جداس ..

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

فرستادی؟؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

ای جاااااانم چقد شما مهربونید واسشون یه خانواده تشکیل دادید

قربونت

الان می‌فرستم خدا از. بزرگی فقط کمتون نکنه

اسنپ اومدگ

من جز موش و سوسک از هیچیییی نمیترسم ،مار رو با دست میگیرم مار آبی و غیرسمی ..سمی هم اگه نیششو گرفته ...

عزیزم متاهلی؟؟؟ 

همسرت مشکل نداره اینجوری حیوون بیاری خونه؟؟؟ 

خداخیرت بده کم هستن کسایی مثل شما🫂🫂🫂🫂🫂من بچه خودمو بعضی اوقات حوصلشو ندارم واقعا😂  

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من جز موش و سوسک از هیچیییی نمیترسم ،مار رو با دست میگیرم مار آبی و غیرسمی ..سمی هم اگه نیششو گرفته ...

شما هم مثل منی 

ظرف گذاشتم زیر چکه کولر آب جمع بشه برای زنبورها و پرنده ها 

پشت پنجره غذا میزارم پرنده ها میان میخورن 

گوشت و مرغ تمییز میکنم سهم گربه ها رو کنار میزارم

یع قناری ناز هم دارم که یه لحظه ازم جدا میشه جیغ میزنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ