2777
2789
عنوان

تاپیک های قبلم رو خوندم بااینکه

302 بازدید | 28 پست

الان دخترم کنارم خوابه ولی بازم با خوندشون قلبم شکست🤦🏻‍♀️ ناراحت نشین ها ولی یه سری هاتون واقعا بویی از شعور و انسانیت نبردین.

« مغزهای کوچک زنگ زده »

افتخار میکنم که نازنینم رو از طریق اسپرم اهدایی باردار شدم. و خیلی خوشحالیم چه من چه همسرم و خانواده هامون.

دخترم که بزرگ بشه صد درصد برای دومی هم اقدام میکنم از همین طریق!

انقد این موضوع رو جار میزنم تا اگ کسی مثل من هست این مسیر رو پیدا کنه ، و کسی ام ک براش غیر قابل درکه واسش عادی بشه

امیدوارم قلب هاتون بجای سیاهی پر بشه از نور و مهربونی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خودتو ناراحت نکن بخاطر حرف یه مشت روانی و نادون

خدا دختر قشنگتو حفظ کنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ب حرف بقیه توجه نکن امیدوارم بهترین ها نصیب قلبت بشه

ممنون قشنگم . همچنین 🤍✨

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

خودتو ناراحت نکن بخاطر حرف یه مشت روانی و نادونخدا دختر قشنگتو حفظ کنه

ممنون مهربون💖🫂

ممنون مهربون💖🫂

🫂🫂😘😘❤️❤️🫂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من خیلی یادت میفتادم و فکر میکردم بهت. خیلی از کامنت هایی که توی تاپیک هات میذاشتن رو میشد توی کلاسای علوم اجتماعی بررسی کرد. خوشحالم که یه گل دختر داری. مانا باشه زیر سایه ت.

من خیلی یادت میفتادم و فکر میکردم بهت. خیلی از کامنت هایی که توی تاپیک هات میذاشتن رو میشد توی کلاسا ...

عزیزی 😘 ♥️ ممنون قشنگم 

عزیزم این روش بارداری ینی اقاتون اسپرمش صفر بوده؟ و اینکه تو ایران انجام میدن؟

صفر نبوده ولی فرقی ام باصفر نداشت...

بله ، اصفهان انجام دادم دکتر ایزدی. گوگل مشخصاتش هست

صفر نبوده ولی فرقی ام باصفر نداشت...بله ، اصفهان انجام دادم دکتر ایزدی. گوگل مشخصاتش هست

خیلیم عالی من نمیدونستم همچین کاری هم میکنن تو ایزان اتفاقا کمک بزرگی میکنی اطلاع رسانی میکنی من الان خیلیا رو میشناسم با وضعیت مشابه شما

اگه ناراحت نمیشی یه سوال دارم برای خواهرم که همسرش مشکل داره دکتر گفته اسپرم اهداییولی تو ایران باید ...

نه گلم بپرس سولاتتو.

محارم که حرام میشه عزیز!!! 

من اهدایی رو اصلا ندیدم و نمیشناسمش ، من فقط. دکتر رو میشناسم اون طبق گروه خونی و چهره های منو همسرم خودش یه اهدایی انتخاب کرد و ای یو ای کرد برام.

خیلیم عالی من نمیدونستم همچین کاری هم میکنن تو ایزان اتفاقا کمک بزرگی میکنی اطلاع رسانی میکنی من الا ...

قربونت 😘 

دقیقا چون خیلی اذیت شدم سر ناباروری میخوام همه این موضوع رو بفهمن :)

ارههه ایران انجام میشه مراجع تقلید هم باهاش اوکی هستن