دوستان من اولین بارداریم هس چی بخورم چیکار کنم چقد سر پا بمونم چقدر استراحت کلا هیچی نمیدونم لطفا از تجربیاتتون رو بگید توروخدا برام مادری و خاهری کنید ❤️🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرتب تحت نظر دکتر باش اگه جفت پایین باشه بهت میگه استراحت کنی اونم مطلق،اگه نه بازم میگه چه فعالیت هایی انجام بدی معمولا چند ماه اول باید شدیدا رعایت بشه از پله کمتر بالا پایین بری سوار ماشین کمتر و جارو برقی کشیدن ممنوع و زیاد سرپا نمونی
فقط خم و راست زیاد نشو .دیگه کار خاصی نیست.رو شکمم نخواب .تندم راه نرو.
فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️