2777
2789

سلام

دخترم ۳سال و نیمشه

غذای اصلیشو سیر و پر نمیخوره انگار هی دنبال هله هوله س

روزی ۳ بار میگه بستنی میخوام

حالا من اصلا پفک و چیپس و هرچیز مضرو نمیخرم ولی مثلا بستنی، پاستیل اینا رو دلش هی میخواد

من دوس دارم غذاشو بهتر بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

از بستنی و هله هوله محروم ک شدن درست شدن 

جایزه درست غذا خوردن عصرانه یدونه بستنی بود 

اگه غذاشون درست نخورن از خوردن خوراکی مورد علاقه محروم میشن برای اون روز

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
چرا بچه ی سه ساله باید بدونه پاستیل و پفک چیه روزی یه بار براش بستنی بخر همین

وا

عزیزم تو مهمونی و هرجا که بگی این آشغالا هست

حالا من نمیخرم پفکو ولی دست همه بچه ها بیرون هست

خب میبینه مگه میشه ندونه چیه؟ ولی بازم من فقط بستنی میخرم و گاهی پاستیل

واعزیزم تو مهمونی و هرجا که بگی این آشغالا هستحالا من نمیخرم پفکو ولی دست همه بچه ها بیرون هستخب میب ...

من خودم تا ۶ سالگی که برم مهد کودک نمیدونستم اصلا چیه ( خودم یادم نیست مامانم میگا )

این پروفایل دست ۵ نفره تاپیکای عجیب و نا مربوط میبینید تعجب نکنید

آخ..آخ.. درد منو گفتی.دقیق 3سالو یه ماهشه.بستنی بستنی...شربت..شیر یا چای کمرنگ که حتما شیرین شده..ینی خواسته هاش همینا.

هر غذایی نمیخوره.همونایی هم که میخوره شاید یکروز درمیون بشینه سیر و پر بخوره.خیییییلی هم یاد پیتزا میکنه بخاطر سس.ینی گاهی صبحانه یا برا نهار یا شام غذای دیگه دارم درست میکنم ولی میگه پیتزا درس کن پیتزا

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون
من خودم تا ۶ سالگی که برم مهد کودک نمیدونستم اصلا چیه ( خودم یادم نیست مامانم میگا )

عزیزم خب زمان ما فرق می‌کرد

من والا هر غذایی که بگی مامانم میگه میخوردم

الان همه چی در اختیار بچه ها هست متاسفانه 

من دخترم ۲سالش بود نمی‌دونست چیپسچیه

یه خانمی که پسرش همسن دخترمه داشت مشت مشت چیپس می‌خورد به دخترمم تعارف کردن دخترم بلد نبود اصلا چیه

آخ..آخ.. درد منو گفتی.دقیق 3سالو یه ماهشه.بستنی بستنی...شربت..شیر یا چای کمرنگ که حتما شیرین شده..ین ...

چقدر بده بخدا

دختر من روز به روزم بدتر میشه

باورت میشه الان نسبت به همین ۳ ماه پیش بدتر شده

قبلا حداقل عصرا نون پنیر خیار، نون خامه عسل می‌خورد

الان اصلااا

میوه هم خوب نمیخوره.ولی انصافا یاد هله هوله نمیکنه.فقط خییییلی بستنی میخوره.شیر داشته باشیم تو یخچال خودشو با شیر سیر میکنه.اهل پفک چیپس اینا اصلاا نیستیم خودشم دوست نداره.کیک خونگی زیاااد میخوره 

میوه هم خوب نمیخوره.ولی انصافا یاد هله هوله نمیکنه.فقط خییییلی بستنی میخوره.شیر داشته باشیم تو یخچال ...

دقیقا مثل دختر منه

دختر من چیپس و پفک تو مهمونیا خورده دوس داره ولی اصلا نمیخرم براش

میوه هم میخوره ولی بستنی روزی ۲، ۳ بار

نمیدونم غذا چی درست کنم دیگه خودمم ار غذاهام زده شدم هر چیزی نمیخوره اخه

بله از بستنی و هله هوله محروم ک شدن درست شدن جایزه درست غذا خوردن عصرانه یدونه بستنی بود اگه غذاشون ...

از چند سالکی این کارا رو کردین؟؟ راحت کنار اومدن؟؟ من پسرم خیلی مقاومت میکنه

چقدر بده بخدادختر من روز به روزم بدتر میشهباورت میشه الان نسبت به همین ۳ ماه پیش بدتر شدهقبلا حداقل ...

آره واقعا...همیشه فکرمیکردم کاش بچه مون مثله منو باباش باشه.همه چی بخوره.ایرادگیرنباشه.بدغذایی نکنه.الان یکم بدقلقی میکنه.خداکنه درست بشه به مرور.

گلاب به روت یکم یبوستم داره.قبلا سوپ و آبگوشت و این چیزا دوست داشت خوب می‌خورد ولی الان خیلی کم میخوره این مشکلشم گاهی اذیتش میکنه.

من خواهر زاده دارم الان ۵سالشه اون موقع ک ۲ ۳ ساله ش بود خونه شون هیچی نمیخورد می اومد خونه ما میخورد قربونش بشم همسایه مون هستن فقط دو سه خونه فاصله داریم 

خواهرم تعجب میکرد همراه با غذا سبزی میخوره خرما برنج رو با نون میخوره یا گاهی پیاز خام همراه با غذا  میدادم بهش