2777
2789

و دلم میخواد یه کتاب خونه داشته باشم که ندونم کدوم کتابو اول بخونم 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فرض کن یه کتاب فروشی بزنی با گلفروشی ، و یه کافه بسیار ساده که قهوه و اسپرسو و چیزایی ک با قهوه ...

فکر کن توی کتاب فروشی کار کنی که مغازه بغلی گل فروشیه و تو و فروشندش عاشق هم بشین اون گل بفروشه تو کتاب 🥲

فکر کن توی کتاب فروشی کار کنی که مغازه بغلی گل فروشیه و تو و فروشندش عاشق هم بشین اون گل بفروشه تو ک ...

من دوست دارم کتاب و گل فروشی و کافم باهم یکی باشه ، اونی که عاشقش میشم ادبیات خونده باشه و شاعر باشه و اینکه ویولن بزنه ، اتفاقی بیا به کافه من و باهم عاشق هم دیگه شیم 🥹

من دوست دارم کتاب و گل فروشی و کافم باهم یکی باشه ، اونی که عاشقش میشم ادبیات خونده باشه و شاعر باشه ...

من دوست دارم با ادم کتاب خون وارد رابطه بشم چون ادمای منطقی تر و درست تری هستن زمانشونو با کتاب خوندن سر میکنن نه با سیگار کشیدن و مشروب خوردن و اهل هنر باشه اهل موسیقی

و من خودم نقاشم من یه گوشه نقاشی بکشم اون ساز بزنه 

از اینکه زیر بارون خیس بشه بدش نیاد بریم زیر بارون قدم بزنیم 

ای کاش تو دنیای بعدیم من معشوقه یک نویسنده یا شاعر باشم 😭

تورو نمیدونم ولی من که توی این دنیا معشوق هیچکس نیستم 

حداقلش امیدوارم مخفیانه کسی خیلی مارو دوست داشته باشه 🥲

منو که ندارن مطمئنم 

تازه اونیم که میگفت عاشقمه الان رل داره بهم گفت وقتی جدا شدیم اولین نفر تو میری با یکی دیگه زود الان یه ساله نگاه هیچکس نمیکنم ولی اون رل زده