2777
2789

تا به روز من گرفتار نشید ذره دره اب نشید شوهر من باهمه راحته من نمیدونم فرق من با بقیع چیه با همه خانوما راحت حرف میزنه با همکاراش. میره کوه با همه گرم میگیره من قبل ازدواج که فیسبوکشو چک کردم دیدم با دخترا راحت حرف زده ولی عقل نداشتم نادان بودم الانم تا بیایم حرف بزنیم سر صدا را میندازه که ادم خوبست 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

الهی ما خانوم ها بدبختیم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت میام نی نی سایت از ازدواج منصرف میشم

وااااا دقیقا حالم از هرچی ازدواج دوستیه بهم میخوره

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

عزیزم ببخشید اما خنده م گرفت خیلی بانمک بود حرفتون😂😁 عزیزم همه زندگی ها اینطور نیستند درسته که همه بالاخره مشکلاتی دارند چه تو‌ مجردی چه تو ازدواح اما برآیند کلی زندگیشون مثبت و شاده و همسر خوبی دارند🌸

چه حالب یه خواستگار همه چی تموم دارم با همین خصوصیت اخلاقی

البته این ایران نیست و احتمالا اونحا براشون عادیه

ولی خب برای منم مثل شما این موضوع مهمه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

خب با ایشون صحبت کنید که این اخلاقشون رو تغییر بدن

ده ساله من گفتم و من شنیدم تو داتتشه خواهر.بخدا یه چیزی میگم قهر میکنه باهام حق به جانب میشه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

اره ازدواج نکن

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏