2777
2789

خانما داره هفت ماهم میشه و هنوز تهوع دارم اگر قرص نخورم میمیرم یک تهوع بیست چهار ساعته خفیف دارسر اولی تا سه چهار ماه تهوع داشتم این دومی هنوزم تهوع دارم و بدون قرص ادامه دادن محاله ولی بازم تهوع دارم ممکن مشکل از معدم باشه. یا باید تا زمان زایمان صبر کنم من حتی با یه عطسه زدن بعدش تهوع میگیره چکار کنم رفلاکس شدید هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رفلاکستم هست.ببین بلوط میتونی گیر بیاری سا از عطاری بگیری.اسیاب شده اندازه نوک چایخوری بذار دهنت قورت بده چند روز برای اسید معده و معده دردت.

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
به بخور من روز زایمانمم بالا میاوردم.

منم سر اولی رو تخت بالا آوردم ولی این  تهوع دائمی نداشتم تازه سبک تر و سر حال تر بودم شب ک میشه از کمر درد و پا درد میمیرم با اینکه وزنم زیاد نیس 

از رفلاکستم هست.ببین بلوط میتونی گیر بیاری سا از عطاری بگیری.اسیاب شده اندازه نوک چایخوری بذار دهنت ...

فک نکنم اینجا بلوچستان بلوط گیرم بیاد تازه دکتر هم نداریم ک من بدم چکاپ  برا سونو هام هر دفعه پا شدم رفتم یه شهر دیگه ولی الان شرایطش ندارم تا میشینم تو ماشین مسافر طولانی کلن ورم میکنم اذیتم 

نذار گرسنه بشی خیلی ، خیلی کم و به دفعات زیاد غذا بخورنون خشک و بيسکوئيت خشک بخور من بارداری اولم با ...

یعنی برم دکتر گوارش آخه رفلاکس هم دارم میگم نکنه سر اینه ک آنقدر تهوع دارم 

منم سر اولی رو تخت بالا آوردم ولی این تهوع دائمی نداشتم تازه سبک تر و سر حال تر بودم شب ک میشه از ک ...

من کل ۹ ماه و تهوع همراه استفراغ داشتم بچت دختره درسته؟؟؟من سر دخترم اینجوری بودم اما سر پسرم فقط سه ماه اول بود

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...