2777
2789

کسی هست اینجا؟ خیلی ناراحتم خوابم نمیبره گفتم اگه کسی هست دردودل کنم

شوهرم از وقتی باباش فوت کرده همش میخواد شبها بره خونشون بخوابه پیش مامانش معمولا هفته ای دو سه شب میره اگه تعطیلی باشه که همه شو میذه منم خیته شدم دیگه. مجبورم چیزی نگم چون خیلی قاطی میکنه اصلا منطقی نیست اگه بگم بمون خونه میگه تو حسودی امشب هم گفت یعنی چی میگی دلم تنگ میشه یعنی نرم خونه مامانم؟ تو سل*یطه ای. خیلی ناراحت شدم واقعا من دوستش داشتم دلم تنگ میشد ولی مهرش از دلم رفت انقدر کم میبینمش واقعا دیگه حسم داره بهش کم میشه مادرشوهرم مثل هوو رفتار میکنه انگار اون زن اول من دوم. تاپیک های قبلمم گفتم .

واقعا نمیدونم باید چکار کنم شوهرم راضی شد بره مشاوره ولی فقط یه روز رفت ادامه نداد. قبلا مامانی بود از وقتی باباش مرده خیلی بدتر شده 

فق ط خواستم دردودل کنم خودمو خالی کنم😔

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چی بگم، بی منطقه بنظرم، نباید تورو تنها بزاره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

میفهممت خیلی سخته 

اما بیا جوری وانمود کن که اصلا دیگه برات مهم نیست که میره هیچچچ تازه راغبی که بره 

و بعد رو خودت کار کن رو شخصیتت رو توناییت انرژیت رو بذار رو اینکه چجوری بهتر بشی دقیقا ساعتایی که میره از اینترنت یه کلاس ثبت نام کن مثل یوگا و  بذار اون بیفته دنبالت که چرا دیگه نمیخوای با من باشی

اینهایی که میگین باهاش یرو مادرشوهرم دو هفته قبل خیلی یهویی پرید به من کلی حرف زشت بهم زد شخصیتمو خورد کرد با این وجود به احترام شوهرم با. هفته ای یبار میرم‌ خونش . دیوونه ام برم شب بخوابم؟ هنوزم یاد حرفاش میفتم گریه ام میگیره

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

مشکل من اینه اولها میگفتم برو عیبی نداره . ولی الان هی داره تعداد روزهایی که میره تو هفته بیشتر میشه بعد دیگه شده وظیفه اگه من یه روز مثل الان بگم نرو قاطی میکنه