2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا بیاین😭کیست سینه

134 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی اگه فببروکیستیک باشه با لنف نود زیر بغل داشته باشه یعنی سرطان داره؟😭 من دوماه پیش سونو دادم توده های هایپو اکو داشتم یکی سمت راست دو تا سمت چپ یکیشو گفتن ممکن است در زمینه کیست کمپلیکه باشد من تو نت سرچ کردم میگفت باید کمپلیکه نمونه برداری بشه خیلی استرس گرفتم لنف نود سمت چپم هم ۲۱ در ۸ میلیمتر ری اکتیو بود خود سونوگراف گفت ۶ ماه دیگه سونو بده همینجوری پیش جراح عمومی هم رفتم گفت چیزی نیست برو یکسال دیگه اصلا بیا من الان دو سه هفتس سمت چپ زیر بغلم یه غده کشیده حس میکنم که فقط به سمت چپ حرکت میکنه وقتی فشارش میدم و ول میکنم باز برمیگرده سرجاش ولی سمت راستم یه غده بزرگتر و تپل تر هست ک کامل دور انگشتم میچرخه نمیدونم از اول بوده یا من تازه متوجهش شدم یا بخاطر اینه که این سری زیاد دستکاریش کردم در هر صورت هر سری ک سونو میدم همینجوریه و لنف نود چپم ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ میله به نظرتون خطرناکه؟ خیلی استرس دارم و خیلی دست کاریش میکنم حس میکنم سمت چپ سفت تره عکس سونوی اخرمو میزارم اینجا

کسی تجربه ای داشته؟؟؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییییچی نیست

خیالت راحت راحت 

منم ازینا دارم

یک سال هی سونو به سونو کردم آخرش دکتر گفت برو زندگیتو بکن اینا میان و میرن برا تغییرات هورمونی

فک کنم تخمدان پلی کیستیک داریم

سینمون پر کیسته

سعی کن ورزش کنی فست فودم زیاد نخوری

اصلا چیز خطرناکی نیستن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

اگه دوست داشتی کانال تنها مسیر آرامش رو در ایتا جستجو کن دوره درمان هاشو شرکت کن بی نظیره درمان های راحت وکم هزینه 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

والا منم زیر بغلم همون درازا که میگی هست فکر کنم ماله همه هست منم اول نرسیدم بعد دیدم بابا اینا هیچی نیستن 

ببین دختر خوب سعی کن فکرتو منحرف کنی و اصلا دست نزنی هر چی دست بزنی هی ورم میکنه یعنی از دکتر بیشتر میفهمی اخه بی خیالش شو دیگه بابا 

سمت چپت هست؟ وقتی دست میزنی تکون میخوره؟

بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشتر معلوم میشه 

ببین به خدا خواهرانه دارم بهت میگم پیش یه دکتر قابل اعتماد خودت برو و دیگه هی پیگیر نشو این چیه اون چیه .والا اون دکتر هزار تا مریض این مدلی دیده درس خونده اعتماد کن و عین من عمرتو نابود نکن اهر سرم یه مشت قرص اعصاب بشه وعده هر روزت 

بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشت ...

ببین اخه واسه من سمت چپ سخت تکون میخوره اما سمت راست یه چیز قلمبه س که راحت تکون میخوره من پیش جراح عمومی شهرمون ک خیلی معروفه رفتم ولی سوالامو بجوری جواب میداد و اول دست زد گفت عضله س بعد دوباره دست زد گفت یه چیزی هست اما خطرناک نیست نمیدونم چرا حس میکنم چیزی نمفهمید

بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشت ...

و اینکه برا من هیچ دردی نداره و میگن درد نداشته باشه بده فقط وقتی زیاد دستکاری میکنم پوست روش یکم حساس میشه یا زیر بغلم انگار سوزن میشه و یا دست تکون میدم یه چیزی تو زیر بغل چپم قل میخوره

و اینکه برا من هیچ دردی نداره و میگن درد نداشته باشه بده فقط وقتی زیاد دستکاری میکنم پوست روش یکم حس ...

ماله منم درد نداره 😑

ببین دکتر نفهمیده سونو گرافی هم نفهمیده آیا ؟

دست نزن از ذهنت میره بیرون