بچه ها کسی اگه فببروکیستیک باشه با لنف نود زیر بغل داشته باشه یعنی سرطان داره؟😭 من دوماه پیش سونو دادم توده های هایپو اکو داشتم یکی سمت راست دو تا سمت چپ یکیشو گفتن ممکن است در زمینه کیست کمپلیکه باشد من تو نت سرچ کردم میگفت باید کمپلیکه نمونه برداری بشه خیلی استرس گرفتم لنف نود سمت چپم هم ۲۱ در ۸ میلیمتر ری اکتیو بود خود سونوگراف گفت ۶ ماه دیگه سونو بده همینجوری پیش جراح عمومی هم رفتم گفت چیزی نیست برو یکسال دیگه اصلا بیا من الان دو سه هفتس سمت چپ زیر بغلم یه غده کشیده حس میکنم که فقط به سمت چپ حرکت میکنه وقتی فشارش میدم و ول میکنم باز برمیگرده سرجاش ولی سمت راستم یه غده بزرگتر و تپل تر هست ک کامل دور انگشتم میچرخه نمیدونم از اول بوده یا من تازه متوجهش شدم یا بخاطر اینه که این سری زیاد دستکاریش کردم در هر صورت هر سری ک سونو میدم همینجوریه و لنف نود چپم ۱۹ و ۲۰ و ۲۱ میله به نظرتون خطرناکه؟ خیلی استرس دارم و خیلی دست کاریش میکنم حس میکنم سمت چپ سفت تره عکس سونوی اخرمو میزارم اینجا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشتر معلوم میشه
ببین به خدا خواهرانه دارم بهت میگم پیش یه دکتر قابل اعتماد خودت برو و دیگه هی پیگیر نشو این چیه اون چیه .والا اون دکتر هزار تا مریض این مدلی دیده درس خونده اعتماد کن و عین من عمرتو نابود نکن اهر سرم یه مشت قرص اعصاب بشه وعده هر روزت
بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشت ...
ببین اخه واسه من سمت چپ سخت تکون میخوره اما سمت راست یه چیز قلمبه س که راحت تکون میخوره من پیش جراح عمومی شهرمون ک خیلی معروفه رفتم ولی سوالامو بجوری جواب میداد و اول دست زد گفت عضله س بعد دوباره دست زد گفت یه چیزی هست اما خطرناک نیست نمیدونم چرا حس میکنم چیزی نمفهمید
بله هم چپ هم راست تکونم میخوره شوهرم و مادرم یه چیزی گفتن الان یادم نمیاد حالا اونا که لاغر ترن بیشت ...
و اینکه برا من هیچ دردی نداره و میگن درد نداشته باشه بده فقط وقتی زیاد دستکاری میکنم پوست روش یکم حساس میشه یا زیر بغلم انگار سوزن میشه و یا دست تکون میدم یه چیزی تو زیر بغل چپم قل میخوره