2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم الان تو خواب یچیزی زمزمه کردم مردم از خنده

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 48 پست
واییییی یاد خودم افتادمیه بار تو خواب و بیداری رفتم مامانمو بیدار کردم گفتم سیب زمینی آبپز بدهصب میگ ...

😂😂😂عجب

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم بگیر ازش 😂

متنفرم از این کار یکی تو خواب یا بدون اجازه ازم فیلم بگیره حتی همسرم

یه بار دخترداییم تو خواب ازم فیلم گرفت نمیزاشت پاک کنم یه بار که اشپزخونه بود رفتم سرگوشیش فیلممو پاک کنم پیدا نمیکردم تو گالری زدم بازگشت به کارخانه همه چیز گوشیش پاک شد🥰🥰 اصلا هم پشیمون نیستم خوب کردم 

همسرمم اگه اینکارو کنه همین کارو میکنم

❤️

من یبار شوهرم داشت تو خاب درباره کاسه نمد توپی ک نمیدونم مال ماشینشه یا چه وسیله ایه حرف میزد خیلی و ...

😂😂😂😂

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

متنفرم از این کار یکی تو خواب یا بدون اجازه ازم فیلم بگیره حتی همسرمیه بار دخترداییم تو خواب ازم فیل ...

وای منم خیلی فیلم میگرفتم تو خواب از شوهرم بنده خدا، یبارم اون از من گرفته انقدرررر بهم برخورد، اصلا خوسم نیومد، دیگه ازونموقع نمیگیرم ازش

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

وای منم خیلی فیلم میگرفتم تو خواب از شوهرم بنده خدا، یبارم اون از من گرفته انقدرررر بهم برخورد، اصلا ...

فقط اونی ک گفت از بس سیب زمینی بش دادی...😂😂😂💔

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

وای منم خیلی فیلم میگرفتم تو خواب از شوهرم بنده خدا، یبارم اون از من گرفته انقدرررر بهم برخورد، اصلا ...

خیلی بده مخصوصا که بعضی موقع دهن باز ادم میخوابه یا کج  وکولست 😑😑

❤️

متنفرم از این کار یکی تو خواب یا بدون اجازه ازم فیلم بگیره حتی همسرمیه بار دخترداییم تو خواب ازم فیل ...

آفرین😂😂😂

بعد واکنشش چی بود؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)