2777
2789

این ساعت خوشم اومده از برند پاگانی دیزاین مبلغش ۸ میلیون و ۳۵۰ شوهرم میگه اگه دوسش داری تا بریم بزات بخریم ولی من وسواس فکری دارم چیکار کنم به نظرتون ؟ 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

من دوست ندارم 

ولی خوشت اومده بخر تو دلت نمونه

اسمم ناز 🫠🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                               تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄                         أَنْتَ كَهْفِي🌛   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک اصلا خوشم نیومد ۸ تومن ک هیچ ۵۰۰تومنم نمیخوره بهش

کاملا قدیمی هستش 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

عزیزم میشه دلیلش بگی ؟

من یادمه ده سال پیش اینا مد بود 

بخاطر دسته های چرم سفیدش و کلا صفحه اش 

ی چیز بگیر همیشه مد باشه 

نگین دار هم جالب نیس 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨