2777
2789

سال ۸۷ که جومونگ پخش میشد دوستم عاشقش بود

یه بار یه مجله خریدم عکس جومونگ روش بود

من خودم سیاوش خیرابی دوست داشتم

دوستم رفت یه مجله سیاوش خیرابی برام خرید با جومونگ من جابجا کرد

بعدها اعتراف کرد غیرتی شده مجله جومونگ دست من بوده🤣🤣🤣

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میگفتی کی متنفره تا صحنه رو ب آتیش میکشیدم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یادش بخیر دوره ما همه عاشقش بودن

اون زمان که اولین بار پخش شد اصلا موج جومونگ برداشت ایرانو

تعریف احمق: حقیقت را میداند، حقیقت را میبیند اما همچنان دروغ را باور دارد... سخت است فهماندن  چیزی به کسی که سود و منفعتش در نفهمیدنش است، نرود میخ آهنین در سنگ.... بعضی وقتها با تعجب به حرفهای طرف مقابل گوش میدم که اینهمه حجم بزرگ  از بی عقلی و نفهمی رو چطور تو کله ای به این کوچیکی جا داده... پس یاد گرفتم با احمقها بحث نکنم و بزارم در دنیای احمقانه خودشون بمونن🚫❌ چون مراقبم که وقت و انرژی با ارزشم رو برای افراد احمق و نادان خرج نکنم، وقتم رو فقط برای افرادی خرج کنم که ارزشش رو دارن.... یاد گرفتم  با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند.... از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود... تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم... یادمان باشد که حتی اگر برای مردم دراز بکشید تا از رویتان رد شوند، بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه‌ی کافی پَهن نیستید!