2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادتونه جومونگ اومد ایران همه ریختن برن ببیننش احسان علی خوانی باهاش مصاحبه کرد؟

سلام عزیزم بله اون موقع تازه ازدواج کرده بود خیلیا میگن رفتار مجری خوب نبود باهاش

من تسو رو دوس دارم😅

ولی من دلم برای تسو سوخت  آخه سوسانو رو خیلی دوست داشت 🥲🥲🥲 با اینکه جومونگو دوست داشتم ولی همیشه تا ته سریال ناراحت تسو بودم🤣🤪😁😁😁 خیلی قشنگ بازی کرد لحظات عاشقانه رو 🥲🥲🥲

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

سلام عزیزم بله اون موقع تازه ازدواج کرده بود خیلیا میگن رفتار مجری خوب نبود باهاش

اره من فیلمشو دارم تو کامپیوتر

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
پس اینم میدونی دلیل اینکه نمیتونه سریال بازی کنه چیه نه؟؟

وقتی بچه هاش دنیا اومده بودن از بازیگری فاصله گرفت میگفتن بخاطر بچه هاشه...بعدم رفت تو تئاتر و چندتا ریالیتی شو...البته یه خبری پارسال اومد که داره یه سریال بازی میکنه.

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

پس اینم میدونی دلیل اینکه نمیتونه سریال بازی کنه چیه نه؟؟

چرا

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

وقتی بچه هاش دنیا اومده بودن از بازیگری فاصله گرفت میگفتن بخاطر بچه هاشه...بعدم رفت تو تئاتر و چندتا ...

اگه واقعیت داشت تو اینستا پخش میشد اون بیشتر دوست داره پیش بچه هاش باشه تا سریال بازی کنه بعد به تئاتر بیشتر علاقه داره تا فیلم و سریال