2777
2789
عی بابا خوب برو رمان دانلود کن تا صبح بیدار بمونی تا تمومش کنی بعد خیلی تخت میخوابی

منو دعوا نکن☹️🥲

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشماش گرد شد از وحشت بجای خواب

😂 اخرش می خواستم بگم اگه دختر خوبی نباشی مامان بره ها میگم بیاد شب بالاسرت

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

یکی بود یکی نبود یه خانم بزی بود که هی میرفت ددر دودور بچه ها هم به امون خدا ول میکرد سه تا بچه هاش میان تو خونه بازی میکنن که یهو یه گرگی وارد خونه میشه میخواد بهشون حمله کنه که یهو صدای اس ام اس میاد میبینه عهههه یارانشو ریختن اینم بیخیالشون میشه میگه سگ خورد دیه الکی ندم میره یک کیلو گوشت میخره جوجه میزنه 

قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسیدددد

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐
😂 اخرش می خواستم بگم اگه دختر خوبی نباشی مامان بره ها میگم بیاد شب بالاسرت

اینو گفتی یاد خاطره افتادم ، یه داستان بود یبار خوندم اون روزا که کتاب می‌گرفتم از کتابخونه یادش بخیر . یه مَرده خیلی زشت بود خیلی خیلی زشت

یکی بود یکی نبود یه خانم بزی بود که هی میرفت ددر دودور بچه ها هم به امون خدا ول میکرد سه تا بچه هاش ...

خدایی فاز گرفته بودم بخونم بخوابم 🤣🤣🤣

زیاد گوش دادم صداها شون جالب نیست

صدای مریم نشیبا که خیلی خوبه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اینو گفتی یاد خاطره افتادم ، یه داستان بود یبار خوندم اون روزا که کتاب می‌گرفتم از کتابخونه یادش بخی ...

بعد احدی از زنان اصلا نگاهم بهش نمیکردن ، یروز یه زنه خیلی ناز بر میگرده بهش اشاره می‌کنه که دنبالش بیاد مرده . مرده تعجب می‌کنه میگه این زن با این قیافه چرا به من داره روی خوش نشون میده و از من میخواد برم دنبالش ؟ ...

اینو گفتی یاد خاطره افتادم ، یه داستان بود یبار خوندم اون روزا که کتاب می‌گرفتم از کتابخونه یادش بخی ...

کی زشت بود کتابدار؟ یا عکس کتاب

خب بعدش

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

😂😂😂این داستان اصلی شنگول منگول بودا بقیه کیکن😂

نه این اون نیست من گول نمیخورم😃😄

بعد احدی از زنان اصلا نگاهم بهش نمیکردن ، یروز یه زنه خیلی ناز بر میگرده بهش اشاره می‌کنه که دنبالش ...

میره می‌ره دنبال زنه . زنها هم مراقب بود مَرده حتما حتما دنبالش باشه و جا نمونه . تا اینکه میرسن در خونه زنه، . زنها می‌ره داخل باز اشاره می‌کنه ب مرده بیا داخل ‌‌. مرده می‌ره داخل می‌ره دنبال زنه . .....