2777
2789
میره می‌ره دنبال زنه . زنها هم مراقب بود مَرده حتما حتما دنبالش باشه و جا نمونه . تا اینکه میرسن در ...

زنه مرده را می بره سمت اتاق . اتاق در را باز می‌کنه بچه اش داخل اتاق بوده زنه به بچه میگه اگه فقط یکبار یکبار دیگه جیش کنی توی خودت میگم این آقا تو را بخوره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ میزنم عزیزم ممنون گوش میدم ببینم‌ چجوریه🌹

درسته این صدارو دوست دارم اسمشو نمیدونستم 

ممنون گفتی

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

سرچ میزنم عزیزم ممنون گوش میدم ببینم‌ چجوریه🌹

🌹🌹🌹

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
زنه مرده را می بره سمت اتاق . اتاق در را باز می‌کنه بچه اش داخل اتاق بوده زنه به بچه میگه اگه فقط یک ...

😂 ای خدا

فکر کردم زنه میخواد مرده بکشه بخورتش زنه هیولایی چیزیه 

رکب خوردم 😂😆 

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

درسته این صدارو دوست دارم اسمشو نمیدونستم ممنون گفتی

خواهش میکنم

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

نیمه‌شب بود. پسری تنها توی خونه‌ی قدیمی‌شون خوابیده بود. صدای چکه‌ی آب از آشپزخونه می‌اومد. بلند شد بره شیر رو ببنده. وقتی رسید، دید که شیر خشک بود... ولی کف آشپزخونه خیسه. خم شد، دست زد… خون بود.

همون لحظه حس کرد کسی پشت سرشه. برگشت… مادرش بود! با صورتی سفید، چشمای خالی و یه چاقوی خونی تو دست. آروم گفت:

«پسرم، تازه بیدار شدی؟ ما همه این پایین منتظرت بودیم…»

چراغ یه لحظه خاموش و روشن شد. زمین ترک برداشت و صدای ناله‌ی چندتا آدم از زیر خون‌آلود خونه بلند شد.

پسر جیغ زد… ولی هیچ صدایی درنیومد.

خوب بخوابی 😃

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نیمه‌شب بود. پسری تنها توی خونه‌ی قدیمی‌شون خوابیده بود. صدای چکه‌ی آب از آشپزخونه می‌اومد. بلند شد ...

☹️☹️☹️☹️🤣🤣🤣🤣

من روحیم حساسه فقط شنگول منگول🤭😄😄

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

☹️☹️☹️☹️🤣🤣🤣🤣من روحیم حساسه فقط شنگول منگول🤭😄😄

😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم