2777
2789

باهم بحث کردیم میگفت دو سه روزی که نبودی راحت بودم. از یه شماره ناشناسم پیامش دادم انگار زود پا داد نگفت من کلی خوبی کردم.دلم براش تنگ شده چیکارکنم. از واتساپ بلاکش کردم درست. ولی میتونست روبیکا پیام بده چ میذونم زنگ بزنه پیام معمولی بده چطور دلش انقد سنگه خدا😔😔

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف این دخترا چرا یاد نمیگیرن 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ولش کن امروز نہ فردا مجبور میشی بیخیال شی خودتو کوچیک نکن من کردم فایدہ نداشت:))اگ بخوادت بر میگردہ ...

دو روز شد

بار آخرمم حالم بد بود میدونست پس کی دیگه سراغمو بگیره

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

عه منم همچین تاپیکیو زده بودم بلاکش کرده بودم زنگ زد پیام داد یکم صبر کن شاید پیام داد وقتی راه ارتباطیه دیگه ای هم هست پس می‌تونه سراغتو بگیره پس از بلاکی درش بیاری هم فایده ای نداره صبر کن میاد

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾