2777
2789
عنوان

وای خدا کنه مدرسه ها مجازی نشن

226 بازدید | 26 پست

واسه مصرف انرژی.ن دانش امورا هیچی میفهمن ن معلما میتونن قشنگ تفهیم کنن و سر از کار بچه ها درارن .ازونور درد چشم گردن تولید محتوا . وای خدا

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن که شایعه اس و تکذیب شد

ولی خب قراره کلی تعطیلی داشته باشیم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

هم اینهم خداکنه ساعت مدرسه ها ۶ تا ۹:30 نشه... اینو هم شنیدید احتمالا

مستقیم تکذیب شد

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

گفتن که شایعه اس و تکذیب شدولی خب قراره کلی تعطیلی داشته باشیم

انشالله ک شایعست تعطیل ک نمیشه مجازی میشه 

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

ن اینو نشنیدم ولی بدم نبستا!

شیش صبح تا ۹:۳۰ صبح بد نیست؟

زمستون ۶ شب هست بچه ها امنیت ندارن موقع رفتن..

ولی بعد از ظهر که میگن ۱۰ تا ۱۳:۳۰ این خوبه..

ولی بعید میدونم ساعتا تغییر کنه چون زمستون ۶ شبه آخه تو شب بچه چی یاد بگیره😐 خواب آلود و....