2777
2789
عنوان

وای خدا کنه مدرسه ها مجازی نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 26 پست
اگر قرار هست چندماه مجازی درس بخونن والا کلا درس نخونن بهتره چون چیزی یادنمیگیرن

اره بخدا . ما ی مدت روستا بودیم از هر کلاس شاید دو س نفر کلا گوشی داشتن اومدیم شهر مادرا مشق مینوشتن جا بچه ها میفرستادن

اینجا می نویسم تا ببینم چقدر طول می کشه یکیو رو فراموش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه من کلاس اولیه 

خدانکنه مجازی بشه گناه داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای بچه من کلاس اولیه خدانکنه مجازی بشه گناه داره

کلاس اولیا ک اگ مجازی شد معلمشون قشنگ مامانشون باید باشه

مستقیم تکذیب شد

خب خوبه...

من از اولش هم احتمال زیاد میدادم تکذیب شه چون زمستون ۶ شب هست اصلا غیرممکن بود ساعتا اینجور شه..

ولی مجازی رو نمیدونم..

اگه قرار باشه تند تند تعطیل شه بچه ها چیزی یاد نمیگیرن.. مگر اینکه کم مجازی کنن مثل پارسال که اگه مجازی میشد به خاطر برودت هوا و آلودگی و...

خب خوبه...من از اولش هم احتمال زیاد میدادم تکذیب شه چون زمستون ۶ شب هست اصلا غیرممکن بود ساعتا اینجو ...

اره دیگه یه روز گاز یه روز برق و...

خدا به خیر کنه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

کلاس اولیا ک اگ مجازی شد معلمشون قشنگ مامانشون باید باشه

من که شاعلم🥲

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
گوشی اگه زیادی استفاده بشه هزار جور مریضی میاره..خشکی چشم، ضعیفی چشم، بی حوصلگی و تنبلی و ....

اره واقعا . از ریخت و هیکل میفتیم .بعدم ۱۶ حقوق میگیریم .پشت سرمونم میگن اینا ک کار نمیکنن نشستن تو خونه رو مبل ی گوشیم گرفتن دسشون

اره واقعا . از ریخت و هیکل میفتیم .بعدم ۱۶ حقوق میگیریم .پشت سرمونم میگن اینا ک کار نمیکنن نشستن تو ...

اتفاقا کلاس مجازی مشغله اش بیشتر مخصوصا برا معلما..

برا دانش آموزا هم که آموزش درست نمیبینن