2777
2789

چندتاشون با چشمم دیدم

خیلی هم زمان نبرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرکی بهم بدی کرد همونجا تصفیه حساب کردم باهاش نذاشتم بمونه برای بعد که حالا منتظر باشم ببینم تقاص میده یا نه 😂 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

اره

اخریش دوماه

این جدیده هم چندوقت دیگه مورد پارگی قرار میگیره فعلا منتظرم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بله درجا  

بعد یک سال

بعد چند ماه

بعد از فوت بدنبالم حلالیت پدر مرحوم رو فرستاده به خوابم وساطت کنه که بخشیدم 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

اره من دوران مجردی عاشق ی نفر بودم گفت میام خواستگاری ولی باباش نزاشتن رفتن خواستگاری یکی دیگ همون شب تصادف میکنن باباش میمیره من راضی نبودم با مردن کسی فقط گفتم خدا خودت از دل من خبر داری