2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به همه چیز میگه قدیمی

476 بازدید | 27 پست

خیلییی زن مهربون و ساده ایه برادرشوهر و جاری زیاد داشته همیشه جاری هاش مسخرش کردن یجوری انگار همش دنبال تایید گرفتن از جاری هاشه از بس بهش گفتن تو قدیمی لباسات قدیمی وسایلت قدیمی الان انگار حساس شده من عقدم دارم جهیزیه میگیرم الان تاکییید میکنه ک حتما جدید بگیر قشنگ بگیر هرچی مده بگیر بارها بهش گفتم من دنبال مد نیستم قشنگ میگیرم ولی مد یروز از مد میوفته

هرچی خوشم میاد میگه این قدیمیه

بخدا میدونم منظوری نداره و دلم میسوزه اونم دوست داره من بهترین هارو بگیرم ولی دلمم میشکنه به همه چیزم میگه قدیمی انگار هیچی ب چشمش قشنگ نیست🥲

اصلا هم از مد سر در نمیاره فقط یچیزی میگه ترند ترین چیزهام میگ قدیمی

از من به تو نصیحت کار خودتو بکن . حرف هم زد بگو من اینجور می پسندم . همین که دلت باهاش صافه میگی قصد بد نداره خیلی غنیمته ‌ کار خودتو بکن که بعد به دلت نمونه اعتماد به نفس داشته باش اولش حرف و حدیث زیاده شاید همون جاریاش پس فردا به تو هم بگن تو که نباید با هر حرفی نظر و سلیقه تو عوض کنی اعتماد به نفس داشته باش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به تو نصیحت کار خودتو بکن . حرف هم زد بگو من اینجور می پسندم . همین که دلت باهاش صافه میگی قصد ...

آره آدم های دخالت گر و چرت و پرت گو زیاد هست من همیشه هرچی خواستم گرفتم گوش نکردم ولی وقتی بعدش هم میگه این قدیمیه حس بدی میگیرم خواهرشوهرم خیلی خوبه اون همیشه میگه گوش نکن مامان کلا اینطوریه میخواد تو بهترین هارو بگیری چون به وسایلی ک با پول شوهرم گرفتم میگه قدیمی

ولی واقعا رو مخمه دلمم نمیاد باهاش بحث کنم چون زود ناراحت میشه

مگه جهازتون میخرین نشون مادرشوهر میدین ؟ جدید بود والا اون جهاز من قراره استفاده کنم چه ربطی به مادر ...

نشون بدن یا ندن گاهی اصلا فرقی نمیکنه چون بعضی از خانواده های شوهر عادت دارن توی هر زمینه ای دخالت کنند درحالیکه به اونها اصلا ربطی نداره، درسته ما نباید اجازه بدیم ولی خب فکرکن نمیشه از اول همش با دعوا شروع کرد که.

بهش نشون نده و کاری هم بهش نداشته باش که چی میگه وگرنه بعدها بیشتر آزرده خاطر میشی و حرفهایش رو به دل میگیری

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 

الان میگی مهربونه و منظوری نداره دو سه سال دیگه میای میگی فضوله و از قصد فلان حرفارو میزنه😅🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نشون بدن یا ندن گاهی اصلا فرقی نمیکنه چون بعضی از خانواده های شوهر عادت دارن توی هر زمینه ای دخالت ک ...

اونوقت باید مدام کوتاه بیای و برن رو اعصابت 

من اکثرا جواب نمیدم بی اعتنایی میکنم و کار خودمو میکنم میذارم حرفشون بگن ولی برام مهم نیست انگار نمیشنوم 

الان میگی مهربونه و منظوری نداره دو سه سال دیگه میای میگی فضوله و از قصد فلان حرفارو میزنه😅🤣

دقیقا و از روز اول اینطوری بود و من ساده بودم   

من خودم عین اینها سرم اومده  

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 
آره آدم های دخالت گر و چرت و پرت گو زیاد هست من همیشه هرچی خواستم گرفتم گوش نکردم ولی وقتی بعدش هم م ...

اصلا و ابدا بحث نکن که ماجرا میشه فقط کار خودتو بکن . من حتی یه سری از وسایلم به خاطر شرایطی که داشتم واقعا مد روز نبود . همون اوایل ادمایی تیکه مینداختن که حتی فامیل خودم بودن ولی برام مهم نبود چون میدونستم چرا اینجوره و میدونستم که قابل استفاده هست وسیله رو که برای پز دادن نمیخوایم واسه زندگی میخوایم . الان هم الحمدلله ۱۵ ساله همون وسایلا هستن هیچی هم نشده . حرف مردم رو فقط باید بذاری پشت سرت . باد هواست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شما زن خوبی هستی ک قشنگ درک میکنی ممظور اون چیه . اون چون ضربه دیده نمیخاد توام اونطور بشی

دقیقااا همینه

خیلی سرخورده ش کردن دلم میسوزه جاری های مسخره کنی داره همش بقیه رو مسخره میکنن و می‌خندن 

این بیچاره اصلا فوبیا داره از جمع های اونا