2777
2789
عنوان

مادرشوهرم به همه چیز میگه قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
الان همه چی ساده و مینیمال مد شده احتمالا ایشون پر زرق و برق تر می‌پسنده. اما خب مهم خودتی .

اصلا برای سلیقه خودش نمیگه فقط میخواد همه چیز من شیک و جدید باشه ک جاری هاش دیدن بگن جدیده😑😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه جهازتون میخرین نشون مادرشوهر میدین ؟ جدید بود والا اون جهاز من قراره استفاده کنم چه ربطی به مادر ...

عزیزم جهازمو نشونش ندادم اینجا رسمه ک چندتا تیکه داماد بخره به سرویس چوبم که شوهرم گرفته میگه قدیمی😂جالب اینه اماده نگرفتم ترند ترین هارو سفارش دادم ساختن

بهش نشون نده و کاری هم بهش نداشته باش که چی میگه وگرنه بعدها بیشتر آزرده خاطر میشی و حرفهایش رو به د ...

یه مشکلی ام هست قراره بیایم طبقه بالای مادرشوهرم و من جایی ندارم جهیزیه مو بچینم مجبورم ببرم طبقه بالا بزارم و خب بلاخره میبینه

الان میگی مهربونه و منظوری نداره دو سه سال دیگه میای میگی فضوله و از قصد فلان حرفارو میزنه😅🤣

اتفاقا برعکس اولش همش با شوهرم دعوا میکردم و همش از بدی مادرش میگفتم کم کم شناختمش فهمیدم کلا اینطوریه و منظوری نداره

اصلا برای سلیقه خودش نمیگه فقط میخواد همه چیز من شیک و جدید باشه ک جاری هاش دیدن بگن جدیده😑😂

چه بد . سخت میشه رضایت همه رو گرفت چون هر کسی سلیقه ای داره دیگه . مطمئنا شما هم خونه اون جاری هارو ببینید خیلی از وسایلشون رو پسند نمی کنی خب این طبیعیه . کاش مادرشوهرت عوض میشد و دنبال تایید جاری یا کسی دیگه نبود . 

اتفاقا برعکس اولش همش با شوهرم دعوا میکردم و همش از بدی مادرش میگفتم کم کم شناختمش فهمیدم کلا اینطور ...

خوشبخت باشی یه شوخی بود

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چه بد . سخت میشه رضایت همه رو گرفت چون هر کسی سلیقه ای داره دیگه . مطمئنا شما هم خونه اون جاری هارو ...

بعد این همه سال دیگ فکر نکنم عوض بشه😂من باید برام مهم نباشه فقط

راستش شاید زیادی بزرگش کردم اصلا

الان ک فکرشو میکنم ن بدی بهم کرده ن بد گفته من خیلی حساسم انگار

دقیقا و از روز اول اینطوری بود و من ساده بودم من خودم عین اینها سرم اومده

دقت کردی آدم به اول ازدواجش نگاه میکنه همش میگه چرا انقدر ساده بودم چرا یکی بهم نگفت؟

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بعد این همه سال دیگ فکر نکنم عوض بشه😂من باید برام مهم نباشه فقطراستش شاید زیادی بزرگش کردم اصلاالان ...

اره دقیقا شما باید براتون نباشه چون شمایی که باید با این وسایل زندگی کنی نه مادرشوهر و جاری هاش .