2777
2789

اخه میبینم همه جا میگن خیلییییی پراسترس هست و ....نگرانم میترسم نتونم از پسش بربیام چون خودمم اعصاب درستی ندارم کسایی ک منو میشناسن در جریانن 

خیلی نگران این موضوعم 🥺

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

حالا اینو تموم کن. کارآموزی دارین؟ خب تو استرس داری کارِت رو خوب انجام میدی. یه آدم بیخیال و بی استرس شاید باعث حادثه بشه. یه مقدار استرس مفیده. از الان فکرشو نکن لیسانستو بگیر کاراموزی برو.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام فاطمه جان خوبی عزیزم

یه لحظه یادت کردم گفتم حالتو بپرسم

چه خبرا خوبی؟ دانشگاه خوبه؟

هنوز موقع نتایجای کنکور که میشه یاد تو که میوفتم خیلی خوشحال میشم برات 😍😍

سلام فاطمه جان خوبی عزیزمیه لحظه یادت کردم گفتم حالتو بپرسمچه خبرا خوبی؟ دانشگاه خوبه؟هنوز موقع نتای ...

سلام عشقمممممم فدات شم من دوست خوبم😍😍😍😍

وای باورت نمیشه چند روز پیش ک نتایج و تراز ها رو دادن من استرس گرفته بودم شدید قلب درد شده بودم😂🥲

مدام احساس می‌کردم نتایج کنکور خودمم اومده چون دقیقا پاراسال همین موقع منتظر نتایج بودم 

خودت چطوری خوبی عزیزه دلم دارم میرم ترممممممم ۲ 😁😍

امتحانا شروع شدن ب خاطر جنگ عقب افتاده بودن

حالا اینو تموم کن. کارآموزی دارین؟ خب تو استرس داری کارِت رو خوب انجام میدی. یه آدم بیخیال و بی استر ...

ن اخه میگن هوشبری خیلی رشته پر استرسیه خیای زیاد 

کارآموزای عاره داریم 

سلام عشقمممممم فدات شم من دوست خوبم😍😍😍😍وای باورت نمیشه چند روز پیش ک نتایج و تراز ها رو دادن من ...

منم هر سال که میشه حس دلهره و اضطراب بهم دست میده😂 طبیعیه عزیزم

اره منم شهریور ماه امتحانامه😵‍💫🫣🤣 حس تجدیدی ها رو دارم که شهریوری میشن😂😂

عزیزممم انشاالله که با موفقیت امتحاناتتو پشت سر بگذاری😍😍

سلام سلام چطوری 🫠 

یه جورایی شبییه هم بودیم واسه همین یادت افتادم امروز 

تاپیکاتو میدیدم قبلا

منم مث تو شدم بالاخره بعد ۵,۶ سال قبول شدم ، 

آموزش ابتدایی فرهنگیان

حست چیه بعد گذشت یه سال هنوز واقعا خوشحالی که از اون روزای بد خلاص شدی ؟ 🫠

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
سلام سلام چطوری 🫠 یه جورایی شبییه هم بودیم واسه همین یادت افتادم امروز تاپیکاتو میدیدم قبلامنم مث ت ...

سلامممممم آبجی گلم امسال قبول شدی ؟؟؟😍😍😍❤️

مبارکت باشه

من راستش خیلیا میگن هوشبری کار نداره و ناامیدم میکنن میترسم با این همه تلاش نتونم کار پیدا کنم در کل بازم از پشت کنکور بودت بهتره ولی عالی نیستم

سلامممممم آبجی گلم امسال قبول شدی ؟؟؟😍😍😍❤️مبارکت باشهمن راستش خیلیا میگن هوشبری کار نداره و ناامی ...

بله عزیزدلم امسال 😍 کنکوری ۹۹ بودم‌😅 ممنون گلم🥺 

هوشبریکه یکی از بهترین رشته های پیراپزشکیه کار داره بابا نگران نکن خودتو . تو از پس کنکورش بر اومدی از عهده کارشم برمیای 🫂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بله عزیزدلم امسال 😍 کنکوری ۹۹ بودم‌😅 ممنون گلم🥺 هوشبریکه یکی از بهترین رشته های پیراپزشکیه کار دا ...

مبارکتتتت بازم خیلی خوشحال باش چون اگ نمیشد شاید دیگ سنت نمی‌خورد افرین ک اینقدر جنگیدی تا گرفتی حقت

واقعا خوبه🥺😍؟؟؟

مبارکتتتت بازم خیلی خوشحال باش چون اگ نمیشد شاید دیگ سنت نمی‌خورد افرین ک اینقدر جنگیدی تا گرفتی حقت ...

نه دیگه آخرین فرصت بود از لحاظ سنی 🥲 فدات عزیزم آره خیلی خداروشکر میکنم. 

آره بابا عالیههه . دیگه من خودم هم تجربی بودم میدونم پرستاری و اتاق عمل و هوشبری همشون خوبن و بازارکارشونم مثل هم خوبه نگران نباش

نه دیگه آخرین فرصت بود از لحاظ سنی 🥲 فدات عزیزم آره خیلی خداروشکر میکنم. آره بابا عالیههه . دیگه من ...

مرسی عزیزه دلم بازم دمت گرم ک تا آخرین لحطه تلاش کردی و حقت رو گرفتی 

من خودم دوست داشتم بیام معلمی ولی من سنم نمی‌خورد دیگ بهش فقط ب خاطر ی ماه نتونستم