2777
2789

بچه ها من چند تا خواستگار خوب دارم ولی نشکل اینه اونایی که واسطه میشن میان به خواهر دوماد یا هرکی که اقوام درجه یکمه میگن که ما از ایشون خوشمون اومده میخوایم فلانی بیاریم خواستگاریش ولی فقط در حد حرف مونده تا الان چندین مورد همین شکلی برام پیش اومده موندم چرا اقدامی نمیکنن یعنی طلسم شدم؟

اولا كه اره. متاسفانه وجود داره اين طلسم و بخت بستن و اينا. 

دوم اينكه يكي از نشونه هاش همينه كه خواستگار مياد ولي جور نميشه. 

سوم اينكه براي حل مشكلت فقط و فقط از طريق قران كمك بگير. به هيچ وجه به دعا نويس و اينا مراجعه نكن. خودش گناه كبيرس. فقط از خدا و قران بايد كمك بگيري براي حل مشكلت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چه سوره ای بخونم

نميدونم عزيزم. چند وقتي ميشه كه تو اينستا ديدم چنتا از اخوند ها دارن تو يه جمعي درمود اين مسائل و سوره ها توضيح ميدن. اگه بري دنبالش حتما پيدا ميكني. متاسفانه من نميدونم. 

و فقط يه چيز كه شنيدم اينه كه سوره بقره خيلي خوبه هر روز خونده بشه.