2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی بعدا میفهمی اشتباه بود کارت

بنظرم حتی اگه اشتباهم کرده باشه که نکرده 

حالا انجام داده این کارو بهتره تو دلشو خالی نکنه الکی کسی

رفته دنبال علاقش و این بهترین کاره

خاهر زادم پارسال مث شما فرهنگیان دوست نداشت دعوتم ک شد نرفت کف دندون میخام ولی خداروشکر باز پرستاری آورد و الان خیلی راضیه خاهر زادم فرهنگیان علاقش صفر بود 

امیدوارم ب اونی ک دوست داری برسی

چقدر جریمه پرداخت کردید؟

هدفتون چیه؟

اگه دوست نداشتید همون بهتر که انصراف دادید و گرنه الان انصراف نمیدادید ۴سال دیگه مجبور بودی انصراف بدی دوباره کنکور بدی 

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

برات صلوات میگم عزیزم ب هدفت برسی خاهرم انسانی هست با رتبه ۸ هزارو خوردی هم تو کنکور وهن نهایی ردش ...

منم همینه رد دادم با ۷۱۰۰دعوتمم نکردن دوستم ۸۸۹۰ قبول نکردن بعد می بینم طرف با۵۶۰۰ قبول شده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تلاشم خیلی بیشتر از دبیری بوده،حیفم میاد، پدر و مادرم هر دو دبیرن این مدل زندگی رو دوست ندارم

سلیقه ای هست امیدوارم ب هدفت برسی من خودم به فکر راحتی هم برا این میگم دبیری از بقیه اسون تره ایشالا موفق بشی عزیز دل

اشتباه کردی بعدا میفهمی اشتباه بود کارت

میدونه بعضی ها محدودیت‌ها دوست ندارن یا رشته شونو 

اونا همون بهتر که انصراف بدن

برا یافرادی مثل من فرهنگیان خوبه که منم نیاوردم

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

نه عزیزم منم ۳ سال پیش انصراف دادم بهترین کار دنیا رو‌کردم

الان داری چکار میکنی از اونکه انصراف دادی؟

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔