2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این خانم چیه

173 بازدید | 15 پست

نسبت به بچه ها هیچ حسی نداره و خوشش نمیاد حالا نوزاد تازه متولد شده باشه یا ۵،۶ ساله 

خوشش نمیاد از بچه

انگار صدای بچه اذیتش میکنه مخش رو بهم میریزه بخصوص گریه بچه

تعداد رای : 21
نظرسنجی
آدم جالبی نیست
2
9%
خصوصیتش هست مهم نیست
19
90%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه این منم

اصلا حسی نمیگیرم از یچه ها حتی اونایی که مردم میمیرن براشون

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

چرا فکر میکنی ادم جالبی نیستی؟

هرکی یه ویژگی داره. یکی عاشق بچه اس یکی نه خب

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

منم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
آخه میگن اونایی که بچه دوس دارن مهربونن خوش اخلاقن

نه والا ربطی نداره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

صدای بچه بهمم میزنه خوشم نمیاد اصلا

یه بچه میارن همه نازش میکنن من اصلا خوشم نمیاد محض اینکه نگن چرا اینجوری الکی یه نازی میدم ولی تو دلم خوشم نمیاد اصلا انگار سرم درد میگیره میبینمشون

بچه خودم خیلی اهل گریه بود مدام بغلم بود