2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنم این جودی شده?,مامان منم پاشورم میکرد سالی ی بار تقریبا .سونو گرفتن مبادا لخته باشههیچی نبود بع ...

نه آلان امشب دیدم 

ممنون که گفتی

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

خواهش اگه پاتون گرمه مثلا یه قسمتی ازش اینا نشونه لختس یا قرمزی چیزییا درد تو یه نقطه که بعدا منتشر ...

خیلی ممنون لطف کردید 

خلاصه هوش مصنوعی

+6

علائم لخته شدن خون در پا معمولاً شامل درد، تورم، قرمزی، گرمی و تغییر رنگ پوست است. این علائم معمولاً در یک پا ظاهر می‌شوند و به تدریج گسترش می‌یابند، اما ممکن است در برخی موارد هیچ علامتی هم نداشته باشند.

علائم اصلی لخته شدن خون در پا عبارتند از:

درد:

درد معمولاً به صورت ضربان‌دار، گرفتگی عضلانی یا درد هنگام لمس در ناحیه ساق یا ران احساس می‌شود.

تورم:

تورم معمولاً در یک پا و به ویژه در اطراف زانو یا مچ پا رخ می‌دهد.

قرمزی یا تغییر رنگ:

پوست پا ممکن است قرمز یا کبود شود و یا رنگ پریده به نظر برسد.

گرمی:

ناحیه اطراف لخته ممکن است نسبت به لمس گرمتر از حد معمول باشد.

احساس سنگینی یا خستگی:

برخی افراد احساس سنگینی یا خستگی در پای آسیب دیده دارند.

وریدهای متورم:

گاهی اوقات وریدهای سطحی متورم می‌شوند.

توجه: اگر هر یک از این علائم را در پای خود مشاهده کردید، مهم است که در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید، زیرا لخته خون در پا می‌تواند خطرناک باشد و به آمبولی ریه منجر شود.

نکته: لخته شدن خون در پاها ممکن است در بعضی موارد بدون علامت باشد، اما در صورت وجود هر یک از علائم فوق، باید به پزشک مراجعه شود.

@__mahyar

خلاصه هوش مصنوعی+6علائم لخته شدن خون در پا معمولاً شامل درد، تورم، قرمزی، گرمی و تغییر رنگ پوست است. ...

خیلی ممنون خیلی لطف کردید 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 ممنون از کمکتون