2777
2789

بچها من حاملم اسمایی ک میخوام بچم ب خانوادم بگنو با خواهر انتخاب کردیم ببینید خوبه

خواهرم خاتون باجی(خواهرم ۱۷ سالشه)

مادرم خان ننه (مادرم ۴۰ سالشه)

بابام آقا بزرگ بابامم ۴۰ سالشه

مادر بزرگمم بی بی جان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله گفتن چه ایرادی داره اخه که میخوای تو سبک دوره قاجار باشی!؟ 🫤🫤😑😑🤐🤐😁😁

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره به مادر بزرگ پدری هم بگو تاج ملک ملوک خانم عمه ها گلیم باجی بقیه افراد هم به نسبت نزدیکی ی چیز ب ...

وای مردم از خنده اینا رو ک چرت پرت داریم میگیم با ابجیم ک بخندیم ولی بخدا میخام یادش بدم ب مامانم بگه ننه ب خواهرمم بگه آجی

وای مردم از خنده اینا رو ک چرت پرت داریم میگیم با ابجیم ک بخندیم ولی بخدا میخام یادش بدم ب مامانم بگ ...

منم با اینکه سنم کم نیست دوست ندارم برادر وخواهر زاده هام بهم بگن خاله یا عمه حس پیری بهم میده به نظرم بگو به مامانت بگه مامانی خواهرت هم اجی خوبه🥰