2777
2789
عنوان

دختر خالم میخواد کادو نده😐

169 بازدید | 27 پست

قبلا هم درموردش گفتم 

دختر خالم کنکوریه سال بعد و درسش عالیه 

یه مشاور داره آقاست دانشجو پزشکی خیلی زحمتشو کشیده 

الان شنبه روز پزشک هست 

زنگ زد بهم گفت براش کادو گرفتم نفهمیدم گفت عطره یا چرمه با گل بعد خرید دو دل شدم بدم یا نه

باباش میگه زشته تو روز پزشک به اون هدیه بدی 

از من نظر خواست منم گفتم یاقل پیراهن میگرفتی بعد پشیمون شدم گفتک از شما بپرسم 

نظرتون چیه?! 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

همون چیزی که گرفته رو بده دیگه چرا دوباره هزینه کنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا پیراهن خوب نیست

عطر و ست چرمی شیک تر و رسمی تره

ولی چه خونواده اوپن مایندی

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همون چیزی که گرفته رو بده دیگه چرا دوباره هزینه کنه

به نظرت یعنی بده یا کلا نده؟ 

من میگم عطر شخصیه فردا زنگ بزنم بگم اگه عطره نده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

قطعا پیراهن خوب نیستعطر و ست چرمی شیک تر و رسمی ترهولی چه خونواده اوپن مایندی

عطر به نظرم شخصیه و ست چرم هم کاربردی نیست 

پیراهن های شیک مردانه الان من تو بوتیکا میبینم تابستانه خیلی قشنگن 

کلا به نظرت بده یا نه؟

به نظرت یعنی بده یا کلا نده؟ من میگم عطر شخصیه فردا زنگ بزنم بگم اگه عطره نده

بده بابا کادو یه چیز سلیقه آیه و عطر به نظرم گزینه بهاریه نسبت به پیراهن و کلا لباس 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
همونی که خودش خریده خیلی بهتره

یعنی شما میگی هدیه بده؟ 

باباش گفته مناسبت خاصی نیست همون گل ببر

عطر به نظرم شخصیه و ست چرم هم کاربردی نیست پیراهن های شیک مردانه الان من تو بوتیکا میبینم تابستانه خ ...

اگه من بودم پیراهن نمیدادم

ساعتم خوبه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بده بابا کادو یه چیز سلیقه آیه و عطر به نظرم گزینه بهاریه نسبت به پیراهن و کلا لباس

شاید عطر ثابت داره یا مثلا حساسه سردرد میشه 

من برا هیشکی عطر نمیگیرم اصلا

اگه من بودم پیراهن نمیدادمساعتم خوبه

ساعت که نه 

همه الان اپل واچ دارن 

به نظرت کلا کادو بده یا نده؟

دیگه مشاورش دوست داشته خریده اشکالی نداره دادن کادو بابا یکم رو دخترش حساس واسه این میگه نه

من گفتم برای قدردانی از زحماتش گرفتی بعد پشیمون شدم

شاید عطر ثابت داره یا مثلا حساسه سردرد میشه من برا هیشکی عطر نمیگیرم اصلا

با این عقیده بریم جلو 

طرف شاید از برند خاصی لباس میخره و به فلان جنس حساسیت داره

شاید به تیپش اصلا اون کادوی چرمی که گرفتی نیاد و بلااستفاده بمونه

شاید به گل حساسیت داره 

و....

کادو دادن به نماد احترامه ارزش کادو هم مادی نیست همینکه به یادشده و ازش تقدیر می‌کنه به زبان بی زبانی فک کنم خیلی ارزشمند باشه برای مشاورش