2777
2789

طرز تهیه آرد رو با فلفل قرمز و نمک یکم مخمر رقیق مثل مایع کیک درست میکنیم میزاریم کنار ی ده بین دقیقه ای استراحت کنه ،،

سیب زمینی ها رو ورقه ای خورد میکنیم میریزیم تو آب در حال جوش سه دقیقه ای بمونه بهش ی کوچولو نمک هم می‌زنیم 

بعد میریزم تو آبکش میگیریم زیر آب تا خنک بشند 

تابه رو میزاریم رو حرارت تا روغن داغ بشه سیب زمینی هارو  می‌زنیم تو  آردی که آماده کردیم تا همه طرف سیب زمینی اردی بشه با شعله کم سرخ میکنیم آخر سر شعله رو متوسط میکنیم تا ترد بشند 

💚🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@پسرفندوقیم‍ ❤️

جااااانم به به دست گلت درد نکنه نووووووش جونت قشنگم 🫂 ❤️ 🫂 ❤️ 

آفرین بهت منم اسکیرین میگیرم درستش میکنم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جااااانم به به دست گلت درد نکنه نووووووش جونت قشنگم 🫂 ❤️ 🫂 ❤️ آفرین بهت منم اسکیرین میگیرم درستش م ...

قربون تو برم آبجی جونم 🌺 🌺 😍 اره حتما درست کن خیلی خوشمزه است 🍓😘❤️

💚🌱

قربون تو برم آبجی جونم 🌺 🌺 😍 اره حتما درست کن خیلی خوشمزه است 🍓😘❤️

خدا نکنه عشقم 🫂 🫂 🫂 چشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂