2777
2789

من تازه ۱۶ ساعته شروع کردم کالری شماری هم کنارش ولی موقع مجاز نمیتونم مثلا قند نخورم یا بستنی یا نسکافه کلا 

اندازه کالری مورد نیاز روزم میخورم ولی قند و روغن حذف نشده 

ممکنه کم نکنم ؟

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

نه حتما کم میکنید

چدن قند وشکر عامل اصلی انرژی به بدن است

وقتی به بدن نمی‌رسد بدن از چربی ها برای انرژی گرفتن استفاده میکنه 

یعنی چربی ها رو به جای قند مصرفی میسوزونه و لاغر میشین 

البته به متابولیسم بدن و شرایط بدن هم ربط داره

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه ۶کیلو کم کردم با کالری شماری بمدت تنقلات و شیرینی رو حذف کردم ولی غذاهای همیشگی رو می‌خوردم همون مابین هم سه روز فستینگ گرفتم الان به کوچولو استراحتم عدم دوباره چندروز فستینگ بگیرن

م

من یک ماه ۶کیلو کم کردم با کالری شماری بمدت تنقلات و شیرینی رو حذف کردم ولی غذاهای همیشگی رو می‌خورد ...

ورزش هم داشتین ؟؟؟من الان ۴ ۵ روزه خیلی برام راحته ولی انرژی هم ندارم 

فست چند ساعته بودین

قدم ۱۶۷ وزنم ۵۹ ولی بازم نمیتونم از فستینگ دست بکشم. بعد یه مدت بخوای هم نمیتونی سبکت رو عوض کنی و به نظر من که خوبه. ادامه بده حتما کم میکنی. من کالری شماری هیچوقت نداشتم و تو تایم مجازم شیرینی میخوردم ولی بغضی وقتا حذف قندم داشتم 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من ۱۶۸وزن۸۶بودم

من یه مدت کالری شماری کردم ولی کم نشد حوصله ورزش هم ندارم اگه دیدم اینم برا یه ماه جواب نداد دیگه مجبور میشم ورزش کنم 

من یه مدت کالری شماری کردم ولی کم نشد حوصله ورزش هم ندارم اگه دیدم اینم برا یه ماه جواب نداد دیگه مج ...

روزی حداقل نیم ساعت پیاده روی کن

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
قدم ۱۶۷ وزنم ۵۹ ولی بازم نمیتونم از فستینگ دست بکشم. بعد یه مدت بخوای هم نمیتونی سبکت رو عوض کنی و ب ...

چند سال پیش با کالری و ورزش ۱۰ کیلو کم کردم 

این بدون ورزش ببینم کم میکنه 

شما چند کیلو کم کردین و ورزش هم داشتین