چند سال پیش با کالری و ورزش ۱۰ کیلو کم کردم این بدون ورزش ببینم کم میکنه شما چند کیلو کم کردین و ورز ...
نه ورزش هیچوقت.
من کلا هیچوقت اضافه وزن اونجوری نداشتم فقط خواستم فیت تر بشم. دیگه بعد زایمانم ۶۷ بودم که کم شد و الان بین ۵۹ و ۶۰ هست چند ساله.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
قدم ۱۶۷ وزنم ۵۹ ولی بازم نمیتونم از فستینگ دست بکشم. بعد یه مدت بخوای هم نمیتونی سبکت رو عوض کنی و ب ...
فستینگ چند ساعته؟
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».