2777
2789

شانس من یه مشت آدم سرد سر راهم قرار گرفتن اون همه احترام گذاشتم بهشون 

حالا یه نفرشون احوالمو نپرسید مرده ام یا زنده 

یه هفته دیگه برا آخرین بار هم کلاسیامو قراره ببینم به نظرتون سلام و احوالپرسی بکنم یا تحویل نگیرم 

چون قراره بشن غریبه تر از غریبه ها 

چقدر دلم میخواست بعد دانشگاه هم با هم بودیم حداقل سالی چند بار دورهمی میگرفتیم

دورهمی بچه های دانشگاه

خیلی باحال میشد 

حیف از این غرور ی که دارن 

و حسرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران دانشگاه بهترین دوستا رو پیدا کردم و هنوزم دارمشون..بنظرم دخترا تو روابط دوستیشون با هم خیلی خوب نیستن جدی نیستن تاحالا ندیدم پشت هم باشن اتحاد داشته باشن مثل پسرا

من تو کل زندگیم همین بودمعین مادر مهربون کمک کمک کمکاخرشم شدم تو سری خور

مشکل ما اینه آدم سر راهمون قرار نمیگیره هرچی هست حیوون و زبون نفهمه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
تو دوران دانشگاه بهترین دوستا رو پیدا کردم و هنوزم دارمشون..بنظرم دخترا تو روابط دوستیشون با هم خیلی ...

دقیقا

من چند بار پیشنهاد دادم بریم بیرون با هم اما متاسفانه گفتن نمیتونن

جالبه چند بار دیدم که خودشون رفتن بیرون

واقعا نمی‌فهمم چرامگه نمیگن هر کسی شبیه خودشو جذب می‌کنه 😐

برا من که یه مشت سرددد

وقتی میدیدمشون خیلی خونگرم همین‌که خداحافظی میکردیم برا مدت طولانی

میرفتن غیب میشدن

منو چقدر خوشحال میشدم اولش

واقعا نمی‌فهمم چرامگه نمیگن هر کسی شبیه خودشو جذب می‌کنه 😐

اینا همش حرفه برا اینکه امید واهی بدن،من که هرچی نمک نشناس و عوضیه دورم جمع شده بود

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
برا من که یه مشت سردددوقتی میدیدمشون خیلی خونگرم همین‌که خداحافظی میکردیم برا مدت طولانیمیرفتن غیب م ...

میدونی کاش ماهم اینقدر دورمون شلوغ بود که رفتن این و اون برامون مهم نمیشد،اگه تو زندگیمون ۴ـ۵ نفر ادم بهمون توجه کنن و ارزش بدن اون موقعست که رفتن بقیه کشکه

ولی حیف حیف

میفهمم چی میگی از درون وابستشون میشی🥲

دقیقامن چند بار پیشنهاد دادم بریم بیرون با هم اما متاسفانه گفتن نمیتوننجالبه چند بار دیدم که خودشون ...

بهترین دوران زندگی من ترم ۳ کارشناسی بود فک نکنم دیگه مثل اون دوران خوشحال باشم تو خوابگاه با خیلی ادمایی اشنا شدم هرشب بیرون بودیم

اینا همش حرفه برا اینکه امید واهی بدن،من که هرچی نمک نشناس و عوضیه دورم جمع شده بود

واسه جنس مخالفم همینو میگن

میگن تو پاکککک باش تا مرد پاک بیاد

واکنش لات و خرابای محله:جان منو میگی؟🗿😂

میدونی کاش ماهم اینقدر دورمون شلوغ بود که رفتن این و اون برامون مهم نمیشد،اگه تو زندگیمون ۴ـ۵ نفر اد ...

دقیقا همینه

زندگی خیلی بی رحمه

من دیگه باید به نبود آدما عادت کنم

فقط چند تا از دوستای دبیرستانم برام موندن و منو برا خودم می‌خوان

دقیقا همینهزندگی خیلی بی رحمهمن دیگه باید به نبود آدما عادت کنمفقط چند تا از دوستای دبیرستانم برام م ...

خوب باز اونا هستن خوبه

هعی واقعا خیلی سخته و دردناک بخصوص این که اصلا پیام نمیدن

ولی کارشون گیر باشه میان پیام میدن سریع جواب میدن میگن:وای عزیزم مرسیی