2777
2789

رشته مورد علاقتو بخون

به حرف خانواده و جو جامعه کار نداشته باش

الان نود درصد فامیل ما و دوستام چون دهه شصتی بودن به زور خانواده رفتن دانشگاه یه رشته ای خوندن که علاقه ای هم نداشتن

فکر کن عموی من ادم تحصیل کرده بوده من تازه بعد این همه سال فهمیدم که همه بچه هاشو زور کرده که تو دبیرستان برن چه رشته ای بخونن و بعد یارو رسیده به دانشگاه علاقه نداشته هیچ رشته ای رو ادامه بده الکی یه چیز خونده

یا خیلی از دوستام تو سی چهل سالگی تازه دارن میرن دنبال علاقشون

یا خیلی از دوستام دیپلم تجربی گرفتن ولی سر از داروسازی یا هنر در اوردن یا حقوق و حسابداری

رشته مورد علاقتو بخونبه حرف خانواده و جو جامعه کار نداشته باشالان نود درصد فامیل ما و دوستام چون دهه ...

من واقعا علاقه مندم به روانشناسی 

ولی احتمالش زیاد نیس که دولتی بیارم 

خواستم بدونم که اونایی که دولتی خوندن چه نظری دارن

در صورتی که دولتی نیارم مجبورم برم پیام نور اونم خیلی ها میگن مدرک معتبر نداره🥺

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا علاقه مندم به روانشناسی ولی احتمالش زیاد نیس که دولتی بیارم خواستم بدونم که اونایی که دولتی ...

چرا پیام نور و ازاد همه جا اعتبار داره به حرف مردم کار نداشته باش

بعدم اگه میتونی بمون پشت کنکور و عجله نکن 

روانشناسی هم که مثل پزشکی انچنان متقاضی نداره که بگی نمیتونی بیاری 

چرا پیام نور و ازاد همه جا اعتبار داره به حرف مردم کار نداشته باشبعدم اگه میتونی بمون پشت کنکور و عج ...

شرایط پشت موندن ندارم واقعا 

امسال هم ظرفیت ها خوبه سال آینده ظرفیت ها کاهش پیدا میکنه 

هر چی شده میخوام برم

شما خودتون دولتی خوندید؟

خواستم تجربه ها رو بشنوم 

ان شاءالله روانشناس آینده👩‍💼

شرایط پشت موندن ندارم واقعا امسال هم ظرفیت ها خوبه سال آینده ظرفیت ها کاهش پیدا میکنه هر چی شده میخو ...

من دیپلمم ریاضی بود رشته مورد علاقمو که از اول دبیرستان دوست داشتم خوندم