2777
2789
عنوان

بیایید بگم چطور یه پسر رو جذب خودتون کنید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 63 پست
اگ نرن هم از فردی ک اینکارارو انجام بده جدا میشن،کسی ک عزت نفس نداره باتمام اینکارا میمونه و بیشتر ج ...

صد درصد قبول دارم من خودم اعتماد به نفس نداشتم بعد هر چی پسره منو رد میکرد و اینا بیشتر علاقه مند میشدم خدا روشکر دیگه اونجوری نیستم الان من کات کردم

حتما صلاحت اینه عزیزم ناراحت نباش خوشگلم

از جداییمون ناراحت نیستم دوسال میگذره ازاونروزا ازاین ناراحت شدم ک از دوماه پیش هی پیام میداد جوابشو نمیدادم آخر جواب دادمو ابراز علاقه کرد و درآخر گفت تو رابطم😐😂

پررو پرروام میگ خیلی دختر خوبیه منم گفتم لایق همچین دختریی گفت ممنون تیکه ای ک انداختمو نگرفت😂😝

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد درصد قبول دارم من خودم اعتماد به نفس نداشتم بعد هر چی پسره منو رد میکرد و اینا بیشتر علاقه مند می ...

دختراام همینن فرقی نداره،بنظرم کسی ک از دوست داشتن طرفش مطمئن باشه نیازی ب انجام هیچکدوم ازاین کارا نداره

بلاخره طرف مقابلم انسانه صبری داره ی جایی خسته میشه

دختراام همینن فرقی نداره،بنظرم کسی ک از دوست داشتن طرفش مطمئن باشه نیازی ب انجام هیچکدوم ازاین کارا ...

الان من خودم واقعا میگم خسته شدم دیگه محبت می‌کرد ولی کم خیلی کم مشکلات اش زیاد بودم حق میدم عزادار بود حق میدم ولی واقعا خسته شدم دیدم واقعا آرزوی پسرای دیگه ام چرا چسبیدم به این آخه ولش کردم

الان من خودم واقعا میگم خسته شدم دیگه محبت می‌کرد ولی کم خیلی کم مشکلات اش زیاد بودم حق میدم عزادار ...

درسته عزیزم،خیلی خوبه ب این دیدگاه رسیدی

ممنون از شما به نظرم واقعا بعضی چیزا باید بیوفته تا درس عبرت بشه

برای من درس عبرت نشد۵سال عمرم رفت آخر عکس آقا رو با دوست دخترش دیدم😂

هنوز موندم چطور تونستم بهش بگم بهم میاید ان شاالله خوشبخت باشید،اونم برگشت گفت ممنونم ازت😐😶

انگار ن انگار۳سال شبانه روز باهم درارتباط بودیم...

برای من درس عبرت نشد۵سال عمرم رفت آخر عکس آقا رو با دوست دخترش دیدم😂هنوز موندم چطور تونستم بهش بگم ...

برای تو ۳ سال بوده ولی برای اون یه تفریح زودگذر بوده اینی که من میبینم اصلا دوست نداشت بهتر که رفت ولی کاش زودتر تموم میشد 

برای تو ۳ سال بوده ولی برای اون یه تفریح زودگذر بوده اینی که من میبینم اصلا دوست نداشت بهتر که رفت و ...

دوست داشت خیلیم تلاش کرد بمونم اما چون من کات کردم میخواست تلافی کنه

فتوشاپ نبود ولی بازم میگم اگه جدی تموم کردین خوب حق داشته بره با یکی دیگه چون تموم شده همه چی

منم نمیگم حق نداشت بره،بلاخره دوسال گذشته 

ناراحتی من ازاینه میگم رفتی تو رابطه اوکی حالا چ ربطی ب من داشت ک دوماه درتلاش بود جوابشو بدم در آخر میگ تو رابطم😕

منم نمیگم حق نداشت بره،بلاخره دوسال گذشته ناراحتی من ازاینه میگم رفتی تو رابطه اوکی حالا چ ربطی ب من ...

یه چیزی بگم پسرا اشغالن یا خواسته تو رو حرص بده یا اینکه بگه من دیگه حسی بهت ندارم ..