2777
2789
عنوان

بیایید بگم چطور یه پسر رو جذب خودتون کنید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 63 پست

خب برای چی بخوایم آدم مریض جذب کنیم؟ حالا میخواد اکثرا روانی باشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اسی سگ محلی هیچی 

آقا خودتون رو فدای هیچ پسری نکنید مغرور باشید یروز یه پسری بهم گفت ما از دخترایی خوشمون میاد که سخته بدست آوردنشون حالا همین پسر دو روز سرد شم روز سوم رفته🤣🤣

ولی اول خودتون بعد پسر مردم این قانون رو اجرا کنید بردین

عجب....... بوده چکاره بود؟

خیلی ناراحت شدم و هنوزم حالم بده،هرچقدر از کارم ناراحت بود اینکه بخواد بیاد پیش من ازاون تعریف کنه فکرنمیکنم کار درستی بوده باشه 

مدیر شرکته

ب هرحال گفتم بدونید اگ دوسش دارید ازاین بازیهای روانی راه نندازید هرچقدر دوستون داشته باشه ی جا خسته میشه،البته خودم جداشده بودم ازش

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خیلی ناراحت شدم و هنوزم حالم بده،هرچقدر از کارم ناراحت بود اینکه بخواد بیاد پیش من ازاون تعریف کنه ف ...

حتما صلاحت اینه عزیزم 

ناراحت نباش خوشگلم

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

حالا اسی سگ محلی هیچی آقا خودتون رو فدای هیچ پسری نکنید مغرور باشید یروز یه پسری بهم گفت ما از دخترا ...

همین که خرشون از پل گذشت اون روی واقعیشون نشون میدن 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

جدی مغرورا میرن با یکی دیگه ؟

اگ نرن هم از فردی ک اینکارارو انجام بده جدا میشن،کسی ک عزت نفس نداره باتمام اینکارا میمونه و بیشتر جذب میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤